През това време Гринго не скучаеше и дори даде първото

...
През това време Гринго не скучаеше и дори даде първото
Коментари Харесай

Никой Не Е Припарвал! Вижте В Какъв Палат Живеят Софка И Гринго! Изтекоха Снимки!

През това време Гринго не скучаеше и даже даде първото си независимо изявление за „ На кафе “, където разкри по какъв начин със Софи ще кръстят бъдещите си деца. Ако имат момиченце, то ще носи името на свекървата и на майка си – Софи, в случай че е момченце, ще се споделя Гринго, като татко си.

А Софка едвам дочакала да кацне в България и да види обичания си мъж, както и родителите си. Още същата вечер цялата рода се събрала в дома й в Етрополе. За добре пристигнала майката на Софи й сготвила агне, както се вижда от качените фотоси в профилите на изпълнителката.



Досега Маринова в никакъв случай не е парадирала с парите, които има и за разлика от колежките си живее много нормално, написа Блиц. Певицата заобикаля да пуска фотоси от вкъщи си, само че този път го направи. Гледката шокира нейните фенове, които до този миг са си мислели, че тяхната фаворитка живее в разкош и лукс.



Жилище

От фотосите проличава, че жилището на Софка по нищо не отстъпва на жилищата на естествените българи. А приборите и посудата са надалеч от скъпия порцелан, които е превзел света и за които се пръскат луди пари.

Нещо повече, Софи и родата нямат терзания да се покажат с домашни облекла и по какъв начин пият бира от бутилката. Точно поради тази непрестореност хората я обичат и даже най-голямата й издънка е посрещната с усмивка, а не с упрек.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР