През това поколение Sony влага по-малко усилия в PlayStation, но

...
През това поколение Sony влага по-малко усилия в PlayStation, но
Коментари Харесай

Класацията се обърна: Xbox и Switch изпревариха PS4 по продажби

През това потомство Sony влага по-малко старания в PlayStation , само че с помощта на издънките на Microsoft и безвременното изпадане на Wii U от играта PS4 съумя еднолично да се изкачи на върха.

Декемврийските данни за продажбите на конзоли обаче демонстрират много непредвидена картинка – както Xbox One, по този начин и Switch изпреварват PS4 по пласирани бройки.

По статистиката на NPD Group , хибридната подпора на Nintendo е най-продавана в основния месец , когато потребителите търсят дарове за Коледа и Нова година. Втората най-продавана система е Xbox One, евентуално поради дебюта на по-мощната Х проверка. Конкретно при Xbox One X, системата носи положителни доходи към този момент два месеца подред. NPD регистрира, че декември 2017 година е бил най-силният декември за Xbox One от излизането на конзолата през есента на 2013 година

PS4 остава на трето място при домашните конзоли.

Разбира се, това са данни единствено от един месец; през ноември PS4 бе най-продаваната подпора. Въпреки това е забавно, че потребителските желания се движат допълнително направления.

Като цяло, пазарът на геймърски хардуер е добър и всички компании могат да са спокойни, разяснява NPD.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР