През това лято в тима на ЦСКА пристигна най-титулуваният чужденец

...
През това лято в тима на ЦСКА пристигна най-титулуваният чужденец
Коментари Харесай

Александър Барт: Най-силният коз на ЦСКА е колективът

През това лято в отбора на ЦСКА дойде най-титулуваният чужденец в българския футбол. Шесткратен първенец на България, притежател на цели 12 трофея в родината ни, играча с над 70 мача за юношеските обединения на Франция – Александър Барт. Защитникът пристигна в Борисовата градина при започване на месеца, а в мача от шампионата за Купата на България против Несебър, дебютира с алената фланелка.

Дунав ще стопира отличната серия на ЦСКА

„ Много добре се усещам. С тима и треньора всичко е наред. Тренираме доста добре. Много се веселя, тъй като считам, че играем добър футбол. Надявам се нещата да продължат по този начин през цялата година “, показа Барт.

В центъра на отбраната, Барт има солидна конкуренция в лицето на Божидар Чорбаджийски и Николай Бодуров. Срещу Несебър той игра един до друг и двамата. Как обаче се усеща на терена, дружно с тях:

„ Изиграхме добър мач. Разбирам се добре с тях. Разбирам се с всички, а освен с Божидар и Николай. Отборът е добър и всичко е наред. Най-силният коз при нас е колективът. Няма някой, който да се усеща над всички в тима. Вътре в съблекалнята атмосферата също е отлична. Според мен това е най-важното в един отбор. Надявам се нещата да не престават по този начин. “

„ Публиката на ЦСКА е най-хубавата в България. Това е значимо. Пак ви споделям, тази година имаме всичко – футболисти, почитатели и всичко върви както би трябвало и се надявам да продължим по този начин “, уточни още опитният защитник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР