През това лято из цялата страна имаше случаи на змии,

...
През това лято из цялата страна имаше случаи на змии,
Коментари Харесай

Змия намери смъртта си на асфалта в Пловдив СНИМКА

През това лято из цялата страна имаше случаи на змии, разхождащи се из градове и обитаеми места. Пловдив, през който минава Марица, също не прави изключение, а преживелица от последните дни раздели локалните.

Жена споделя кадър на мъртво влечуго, което пролазило на асфалта на една от улиците под тепетата. Змията е починала, а пловдивчанката приканва кмета да се " задейства ".

Под обявата се зарежда самобитна полемика, в която пловдивчани показват съжалението си за тъжния завършек на живото създание. Други жители означават, че управляващите нямат виновност за обстановката и че е в реда на нещата скотски типове да се появяват в градовете. Не липсват и мнения, че змиите в действителност плашат, само че е нужно да се резервира успокоение.

Не е ясно по какъв начин е настъпила гибелта на змията - дали е дело на обезпокоени жители, или е попаднала под гумите на автомобил, само че гибелта и е посрещната с възмущение. Хора означават, че влечугите в страната са предпазени, а и не вредят, с цел да бъдат унищожавани.

Змията, попаднала из пловдивските улици, е снимана по напечения асфалт на ул. " Петър Шилев " в " Захарна фабрика ".
Припомняме, че из градовете змиите са от вида водни, смок стрелец и смок мишкар и са безобидни.   Биолози съветват  при среща с влечугите да ги оставим да се отдръпват, да не ги убиваме, а да подадем сигнал на незабавния телефон.
 

   
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР