През тези тежки времена, когато непрекъснато слушаме и четем само

...
През тези тежки времена, когато непрекъснато слушаме и четем само
Коментари Харесай

Евала, прическа

През тези тежки времена, когато непрестанно слушаме и четем единствено и само за ковид, няма по-добра терапия от дребна доза смях, която да ни помогне да се разсеем и позабавляваме.

Ето за какво тази безумно глупава изложба от фотоси на туристи със замръзнали коси в гравитационен жанр, не би могла да пристигна в по-добро време.

Снимките са на спечелилите от годишния конкурс за замръзнали прически Hair Freezing Contest, който по традиция се организира в горещите басейни на Такини. Намират се на 28 километра от центъра на Уайтхорс, столицата на Юкон в Канада.
 Снимка 474174

Състезателите се награждават в пет категории, измежду които за най-хубава мъжка прическа, за най-хубава дамска прическа, най-хубава група прически и така нататък Победителят от всяка категория получава 2000 канадски $ в допълнение към безвъзмездни пропуски за горещи извори, пишат от CNN.
 Снимка 474172

Конкурсът се организира от 2011 година, като непрестанно набира известност през годините, защото доста от занимателните фотоси започнаха да се споделят в международен мащаб и да се радват на необятен интерес. Тази година в надпреварата участваха 288 индивида.
 Снимка 474171

" Обичаме да мислим, че този конкурс ще донесе известна наслада за феновете по целия свят - даже и единствено за няколко мига ", споделя Андрю Умбрич, притежател и шеф на горещите извори Hot Pools Takhini, където се организира събитието.

Как можем да участваме в състезанието

Първата стъпка е да посетим горещите басейни Такини сред декември и март, в ден, когато температурата е под -20 ° C, което сигурно не е необичайност в тази част на света.
 Снимка 474173

Има няколко стъпки, с цел да постигнете съвършения външен тип. Първо би трябвало да потопим главата си в горещите извори и да намокрим косата си изцяло, като се опитваме да ѝ придадем мечтаната форма. След това просто оставяме ледения въздух да свърши своята работа. Процесът може да бъде муден, по тази причина е хубаво да се въоръжим с самообладание.
 Снимка 474175

Персоналът поучава посетителите да поддържат ушите си топли, като от време на време ги потапят в горещата вода. Накрая, откакто сме удовлетворени от стила си, позвъняваме на звънеца покрай входа на басейна и личният състав идва да направи фотографията, с която участваме в състезанието.

View this post on Instagram
A post shared by keltia wanderlust (@keltia56) on Jan 13, 2020 at 11:36pm PST

Богатите на минерали естествени горещи извори Такини работят повече от 100 години, като оферират басейни с друга температура, която нормално варира сред 36 и 42 градуса по Целзий. В момента се строи ново оборудване с горещи извори, което би трябвало да бъде приключено до края на тази година.

View this post on Instagram
A post shared by TakhiniHotSprings (@takhinihotsprings) on Dec 27, 2019 at 11:23am PST

Обикновено са отворени целогодишно, въпреки в този момент басейните да не работят, заради световната пандемия на ковид.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР