През тази седмица ще трябва да действаме по-организирано. Не са

...
През тази седмица ще трябва да действаме по-организирано. Не са
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 22 – 28 януари 2018

През тази седмица ще би трябвало да действаме по-организирано. Не са изключени спорове и усложнения, само че ще успеем да се оправим с тях. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Едва ли ще съумеете да реализирате всичките си замисли през тази седмица. Затрудненията ще са от справедлив темперамент. Ако въпреки всичко сте задоволително настоятелни и поредни ще получите предстоящите резултати, въпреки и отчасти. Една от персоналните ви връзки се нуждае от смяна. Помислете дали от дълго време не е изчерпала наличието си.

Телец

Няма да ви затрудни ежедневната работа, а връзките с сътрудниците. Един или няколко от тях непрестанно ще основават някакви проблеми. Ако от дълго време не сте посещавали родителите си, то време е да го извършите. Необходимо ви е успокоение, с цел да обмислите трезво аргументите за персоналните спорове и да си изработите подобаваща тактичност.

Близнаци

Текущите задания ще са повече от нормално и част от тях ще останат незавършени. Възможни са недоразумения с околните родственици, които ще ви лишават много време, сили и нерви. В последна сметка нещата ще се подредят по този начин, както сте си представяли и както сте им обяснили в началото. С домашните и битови въпроси усложнения няма да имате.

Рак

Действайте премислено и проведено. Въздържайте се от прояви на страсти и спонтанни рецензии, изключително на работното място. Почти всекидневно ще има спомагателни задължения, освен това незабавни. Слушайте повече, говорете по-малко и не давайте мотив за подозрения в коректността си. Внимавайте пред кого какво говорите.

Лъв

Проявете нерешителност. Може да попаднете в някаква неуместна обстановка вкъщи, в офиса или просто някъде на вън, която да е обвързвана с прояви на неприязън и експанзия. Придържайте се към правилата си, само че търсете компромисни разновидности за решение. Използвайте познати способи на работа. Експериментите ще се окажат несполучливи.

Дева

Най-много време и внимание през тази седмица ще лишават въпроси, свързани с домашния обичай и неотложна помощ, която би трябвало да окажете на другар. Във опциите ви е да сместите всичко незабавно в програмата си, тъй че не се паникьосвайте. След като преодолеете всички „ трудности “ можете да си подарите справедливо забавление в желана компания.

Везни

Финансовото ви положение е леко несигурно. Преценявайте спестовно разноските си. Не е изключено да получите спомагателни доходи, въпреки и дребни, само че няма да имате опция за спестявания. Няма по какъв начин да избегнете покупки, свързани с нечие здравословно положение или образование. Те най-вероятно ще са за сметка на средствата, които сте имали желание да похарчите за пътешестване или забавление.

Скорпион

Контактите ви през тази седмица няма да са пълноценни. Непрекъснато ще имате чувството, че близките не ви схващат и че говорите на разнообразни езици. Не позволявайте на скептицизма да завладее съзнанието ви. Помислете дали и до каква степен е вашето присъединяване в сериозната обстановка. Непременно ще намерите използвано решение.

Стрелец

Ще получите забавни известия, само че е желателно да ги ревизирате, преди да решите да ги употребявате. Много е евентуално да се окажат чиста клевета. Някои обстановки на работното място ще са спорни и сложни за разбиране. По-добре не ги обсъждайте, изявленията ви може да бъдат възприети и интерпретирани погрешно. Внимавайте на кого се доверявате.

Козирог

Желанията и опциите ви се разминават. Не се съгласявайте да участвате в съмнителни финансови интервенции, даже предложенията да идват от доста близки другари. Изразходвайте наличните си средства спестовно, не е изключено скоро да ви потрябват за инвестиция в дълготраен план.

Водолей

Началото на седмицата може да е обвързвано с известни компликации и спънки, които да попречват работата ви. Не губете хладнокръвие. Ще напреднете, в случай че вярвате в себе си и сте сигурни в решенията си. Приемайте неуспехите в настоящата работа метафизичен. Следвайте въображението си и ще намерите верния метод.

Риби

Предстои разискване и уточняване на параметрите на няколко покупко-продажби. Оформяйте всичко в писмен тип. Много е евентуално някой от сътрудниците да се опита да промени изискванията или да не съблюдава разпоредбите. Подгответе си документите, с цел да реагирате неотложно и да не претърпите материални загуби.

Вашият хороскоп е направен от астролог Петя Георгиева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР