През тази седмица планетите ще ни помогнат да изразим по-ясно

...
През тази седмица планетите ще ни помогнат да изразим по-ясно
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 16 – 22 юли 2018

През тази седмица планетите ще ни оказват помощ да изразим по-ясно своите усеща и стремежи във връзката. Необвързаните представители на зодиака ще могат да помислят върху своята идея за обич. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Обвързаните Овни може да получат положителни вести свързани с финанси. Ако с обичания човек сте решили да се включите в някакъв бизнес, това е добра концепция. Периодът е подобаващ за обмисляне на тактики, които ще ви донесат непредвидени доходи.

Телец

Любовта и насладата не престават да бъдат ваши и тази седмица, уважаеми Телци. Венера в този момент е във вашия сантиментален бранш и ще бъде в добра позиция към Юпитер, който в този момент е във вашия 7-и Дом на уговорката. Ако скоро сте почнали да се срещате с някого, то този ангажимент може да стане по-сериозен. Обвързаните Телци може да създадат своите проекти за бебе. Фертилитетът е висок!

Близнаци

Обвързаните представители на зодията може да желаят да се усамотят с половинката си, да се радват на домашния уют. Възползвайте се от позитивната галактическа сила, с цел да прекарате по необикновен метод времето си дружно. Ще похарчите пари за удоволствия или нещо обвързвано с дома, само че изцяло ще си заслужава.

Рак

Потенциалът за романтика е доста висок тази седмица. Планетата на любовта Венера ще бъде в доста добра позиция към Юпитер – планетата на шанса и изобилието, който в този момент е във вашия любовен бранш. От тази позитивна галактическа сила е хубаво да се възползват освен обвързаните представители на зодията, само че и тези, които търсят нова обич. Възможни са нови запознанства, флиртове.

Лъв
Лъвовете ще мислят повече за работа и фамилни въпроси свързани с родственици, в сравнение с за романтика и обич. Проблемите могат да бъдат позволени, само че е значимо да не забравяте за интимните моменти с половинката си. Само по този начин ще може да запазите салдото и да продължите да се движите позитивно и напред.

Дева

Девите ще се почувстват толкоз сантиментални, че няма да се сдържат да споделят страстите си на някого, който притегля вниманието им. Романтичните ви старания сигурно ще бъдат оценени, без значение дали това е вашият дълготраен сътрудник или персона, с която се срещате неотдавна.

Ако сте необвързани, бъдете отворени за нови срещи. Възможно е да срещнете някого, с който имате разлика във възрастта, само че макар терзанията ви си заслужава да се опитате да опознаете този човек.

Везни

Тези дни ще са време, в което ще си извършите равносметка на това какъв брой давате и какво получавате във вашата връзка. Вероятно вие сте тази страна, която дава повече от себе си и в този момент ще разберете, че не това е методът, с цел да се реализира баланс и естетика в любовта. Може би тя или той ви приема за даденост? Помислете за преодоляване на вашата благотворителност и може би за диалог с половинката.

Скорпион

Приятелите ви значително ще бъдат свързани с вашето любовно благополучие. Ако сте необвързани, ваш другар може да ви запознае с персона, която ще притегли незабавно вниманието ви. От друга страна, още веднъж ваш непосредствен другар може да изкаже своето удивление от това какви старания полагате с половинката си, с цел да върви връзката ви хармонично. Когато става въпрос за обич, вие вдъхновявате, Скорпиони.

Стрелец

Обвързаните Стрелци сигурно ще усетят последствията от слънчевото затъмнение от миналата седмица. Вашата фамилиарност ще бъде подхранена, половите взаимоотношения ще се задълбочат. Вселената ви кани да премахнете всички страхове свързани с любовта и секса и да извършите връзката си още по-стойностна.

Козирог

Можете да очаквате една интензивна, само че извънредно удовлетворяваща седмица във връзка с любовта. Енергийната динамичност сред вас и обичания човек ще се увеличи. Ако до неотдавна вие се опитвахте да контролирате протичащото се, в този момент вашата половинка ще приказва намерено за това, което желае във връзката ви.

Ако сте подготвени да не бъдете толкоз контролиращи, може да получите повече, в сравнение с очаквате.

Водолей

Ако в последните дни или седмици, интимните контакти не са били по този начин приемливи поради някаква прочувствена преграда, това ще се промени. С обичания човек ще съумеете да достигнете равнището на фамилиарност и полово задоволство, което и двамата в действителност желаете. Отдайте му се!

Риби

Венера към момента се движи през вашия партньорски бранш. От друга страна Юпитер е в зоната на вашата диаграма, обвързвана с духовността, което значи, че с обичания човек ще се насладите на невероятни любовни моменти. Имайте религия в способността си да растете и да се учите един от различен, а това е значимо за една хармонична връзка. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР