През тази седмица, от 11-ти март Меркурий тръгва в своя

...
През тази седмица, от 11-ти март Меркурий тръгва в своя
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 9 до 15 март

През тази седмица, от 11-ти март Меркурий потегля в своя пряк ход. Това ще се отрази удобно върху сферите, които са под негово управление; търговията, договарянията, споразумяване на покупко-продажби и сключване на документи, взаимоотношенията и пътуванията.

Друго събитие, което ще повлияе интензивно върху хода на събитията е пълноунието в знака на реда Дева. Пълнолунието изкарва на повърхността всичко прикрито в подсъзнанието и осветява силите на сянката. Ирационалното взема превес над рационалното и разумното. Склонността към импулсивни реакции и крайни прочувствени положения в комбиниране със стационарен Меркурий ще внесе безпорядък в всекидневието най-много на родените под знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. В опозицията на Слънцето в Риби и Луната в Дева е заложена дълбоката загадка на едновременното битие в духовния и материалния свят, търсенето на баланс и смисъл на живота. Кое е определящо за това пълнолуние? След дългият интервал на размисъл и преоценка е време за интензивно вливане в материалния поток и заземяване.

Дните към Пълнолунието са подобаващи за материална реализация на планове и хрумвания, а също по този начин и за основаване на нови проекти.

ОВЕН

Първите дни от седмицата носят напрежението на пълнолунието. Затова е належащо да се предпазвате от спорове на работното си място, а по този начин също и от финансови опасности. Можете да избегнете споровете в случай че се постараете да довършите стартирани планове или поети отговорности. Дори и да не ви удовлетворяват решенията на вашите шефове проявете почитание. Постарайте се да стабилизирате финансите си, обстановката е нестабилна - от непредвидени облаги до съществени загуби. Активирайте се и потърсете нови, надеждни източници на приходи. Възможно е към вас да се завърнат обстановки от предишното, свързани с партньорските ви връзки. Бъдете толерантни с сътрудниците си персонални и настоятелен. Ще разрешите зародили несъгласия в случай че погледнете нещата от позицията на срещуположната страна.

ТЕЛЕЦ

Това е вашият мощен миг. Неговото благотворно въздействие ще усетите по-силно след излизането на Меркурий от ретроградно придвижване, след 10-ти март. След тази дата можете да предприемете дейни дейности в региона на вашата съществена активност, основаване на нови партньорства или осъществяване на замислени планове. Вашият планетен шеф, планетата на любовта, хармонията, парите транзитира през знака Телец до 3-ти април и ви покровителства. Нарастващите воля и интензивност, в комбиниране с магнетизъм и сексапил ще ви оказват помощ да постигнете това, към което се стремите. За вас е значимо да насочите силата си в вярната посока, а това ще окаже позитивно въздействие върху един по-дълъг интервал от време. Пред вас се разкриват нови благоприятни условия за облага и положителни приходи, а това е значимо за равновесието ви. Насочете фокуса си към това, което желаете и не се отклонявайте. Положително развиване може да очаквате във воденето на правосъдни каузи, разрешаване на юридически проблеми или проекти, свързани с чужбина.

БЛИЗНАЦИ

Първите дни от седмицата ще бъдат мощно повлияни от пълнолунието в Дева, най-много за родените през юни. Съчетанието на мощна емоционалност от пълнолунието и със стационарното придвижване на Меркурий изисква пред вас да се сложи знак с изключително внимание. Бъдете в оптималната степен виновни към дейностите си, избягвайте недомислени, прибързани и прочувствени реакции. Това държание може да сътвори още по-голям безпорядък в живота ви и разрушение на постоянни структури. В различен аспект, в случай че дълго време сте били в неразбираема и натоварваща обстановка, интуитивно взетите решения най-много в дните към пълнолуние ще бъдат изчистващи за вас. Активират се събития от минали интервали. Ще се наложи да преразпределяте времето си сред служебните и фамилни задължения, имотни проблеми или грижи към родител. Пазете гърба си, вероятни са изменничества и непредвидени обстановки. Отделете време и належащо внимание към членовете на вашето семейство, а също по този начин време и за ваши обичани занимания и ползи. Това ще възвърне спокойствието ви.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР