През тази седмица Firaxis пусна първият от планираните шест пакета

...
През тази седмица Firaxis пусна първият от планираните шест пакета
Коментари Харесай

Leader Pass е израз на благодарност към играчите на Civilization VI

През тази седмица Firaxis пусна първият от плануваните шест пакета с водачи за Civilization VI, които са част от Leader Pass – шест пакета с по трима огромни водача, разграничени тематично, които стартират да излизат от този месец до пролетта на идната година. Първият от тези пакети към този момент е на пазара и носи името „ Великите дипломати “, като включва Абрахам Линкълн, конгоанската кралица Мбанде Нзинга и великият арабски султан Саладин.

Винаги е любопитно, когато игра на шест години, като Civilization VI получава допълнение и то толкоз сериозен по размер, само че както изяснява дизайнерът на Civilization VI Ед Бийч в, появяването на Leader Pass идва в отговор на упованията на общността на играта и като признателност за нейната отдаденост.

„ До огромна степен Leader Pass е един тип признателност за продължителната поддръжка, която играта получи от нашите играчи. За това допълнение преглеждахме наличието, което ги интересува най-вече. Още с излизането на играта ние бяхме декларирали, че със Civilization VI ще може да управлявате голям брой водачи във всяка една цивилизация, само че заради желанието ни да вкараме допустимо повече цивилизации в играта, най-после се оказа, че не сме осъществили тази си първична визия. В последна сметка се оказа, че има едвам шепа цивилизации, които оферират опция за няколко водача. Почитателите ни видяха това и моддърската общественост свършиха чудесна работа по това да запълнят празнините, само че играчите ни желаеха същински повече водачи. Знаехме това от известно време “, изяснява Бийч. С Leader Pass, Firaxis усилват водачите в играта с 30%, което дава повече благоприятни условия и вариативност на играещите.

„ Така да вземем за пример, към този момент ще имате четири разнообразни метода, по които ще може да играете с Англия и пет разнообразни метода с Китай “, добавя той.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР