През тази година най-хубавото е, че се спря да говорим

...
През тази година най-хубавото е, че се спря да говорим
Коментари Харесай

Проф. Георги Каприев: Простащината стана добър вкус и морална норма

" През тази година най-хубавото е, че се спря да приказваме за преход. Какво желаеме да променим? Протестите го споделиха. Искаме да изчезне корупцията. Но тук разбираме едни пари от едни джобове в други. Но самата дума значи съсипия. Това, което ръководещите ни докараха през последното десетилетие, е едно разтляване на обществото на всичките му етажи. Затова следва работа, която ще срещне опозиция ".

Това разяснява пред БНР проф. Георги Каприев.

По думите му корупцията е станала морал:

" Простащината, неналичието на обикновени интелектуални интервенции станаха добър усет - политически, обществено добър, станаха морална норма, това е част от корупцията... Искаме да се отървем от селяндурщината, от неналичието на разсъдък и на морал. Не знам дали в този момент определените имат капацитет да се оправят, имат положителни планове ".

В предаването " 12+4 " проф. Каприев добави:

" Оказва се, че в България има доста преподаватели и малко учители. Във висшата система имам поради. Комуникацията сред студентите, това го няма поради дистанцията. И сега участваме в голяма социална неистина и тя ще ни излезе през носа след 5-6 години ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР