През свободното си време Крумова обикаляла моловете в компанията на

...
През свободното си време Крумова обикаляла моловете в компанията на
Коментари Харесай

Огромна Беда Сполетя Лора Кримова След Раждането!

През свободното си време Крумова обикаляла моловете в компанията на свои приятелки. Нищо не пазарувала, само че пък си плакнела очите с новите сбирки в стилните бутици. За страдание поради тежестта си Лора не можела да се побере в никоя дреха.

Старанието й през последните години да влезе във форма отишло напразно. Режимът на Петър Дънов, който прецизно спазваше към този момент не бил подобаващ тъй като водещата желала да кърми детето и не можела да гладува. Тя заменила чашите с вино с фрешове и по-леки храни. Но към момента резултат нямало.

Лора Крумова била потисната от гледката, която виждала в огледалото. Единствената й вяра била, че до като тръгне на работа имало цяла година време и като по знамение можела да си върне остарялото тегло.

Мъжът на журналистката не я упреквал за тежката меланхолия. Все отново негова била концепцията да имат второ дете. Крумова не, че не желала да роди още едно. Но постоянно се е тормозила, че ще напълнее по време на бременността и след това мъчно ще се раздели с непотребните кила. Открай време е страдала от комплекси по отношение на фигурата си, предават от retro.bg.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР