През студените зимни месеци винаги е хубаво да правите планове

...
През студените зимни месеци винаги е хубаво да правите планове
Коментари Харесай

Къде да пътувате според зодията си през 2018 г?

През студените зимни месеци постоянно е хубаво да вършиме проекти за отмора за лятната отпуска. Но огромният въпрос е къде да отидете?

За да ви предложи ентусиазъм за пътешестване, Ampersand Travel разкри най-хубавите ваканционни дестинации съгласно вашия зодиакален знак, написа profit.bg.

Анализирайки отличителните черти и ползите на 12-те звездни знака, те дефинират тяхната съвършена дестинация.

Водолей – Япония

Водолеите са креативен персони, които ще се радват да видят изкуството и културния образ на Япония. Хората под този знак са естествено любопитни, тъй че ще оценят проучването на нова и неповторима просвета.

Риби - Еквадор



Ако вашият рожден ден попада под знака " Риби ", Еквадор е идеалната дестинация за вас. Хората от тази зодия се считат за положителни и състрадателни, тъй че богатите и красиви пейзажи и другарски настроените локални поданици на тази страна са доста подобаващи.

Овен – Южните щати



За търсещите тръпката Овни идеално ще бъде пътешестване на юг, като Аризона, Юта и Ню Мексико.

Телец – Тайланд



Известен със своите зашеметяващи плажове и естествени гледки, Телците са подготвени за приключенията на Тайланд.

Близнаци - Сингапур



Представителите на тази зодия сигурно би трябвало да прибавят Сингапур към листата си за пътешестване. Като доста приспособими, хората от този знак ще се радват да тестват нови храни и интензивности в тази вълнуваща страна.

Рак - Италия



Ако сте Рак, би трябвало да резервирате полет до Италия. Те са известни като креативен, прочувствени и артистични, тъй че страната ще се вмести отлично в тяхната сензитивност.

Лъв – Австралия



Лъвовете ще се насладят на отмора в Австралия поради силата, която имат. Тази голяма страна предлага доста занимателни действия, които ще канализират силата им - от джунглата до водните спортове.

Дева - Англия



Скромна, надеждна и умна, Девата ще се радва изключително на посещаване на университетските градове Оксфорд и Кеймбридж.

Везни - Малдивите



Раят на Земята - Малдивите, са дестинация, идеална за Везните. Този знак е сантиментален и обаятелен и ще хареса спокойните трептения и зашеметяващите плажове.

Скорпион - Дания



Тъй като те са почтени и същински, тази скромна, само че красива страна е идеална за Скорпионите.

Стрелец - Индия



Най-добрият избор за пътешестване за Стрелците през 2018 година е Индия, където те могат да получат своята доза ентусиазъм и време да обмислят значимите за тях неща.

Козирог - Китай



Козирог ли сте? Резервирайте вашата отмора в Китай! Страната е подобаваща за самодисциплинирания и умен Козирог, който ще хареса културата, историята и философията й.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР