През следващото десетилетие летящи автомобили ще напълнят небето на САЩ

...
През следващото десетилетие летящи автомобили ще напълнят небето на САЩ
Коментари Харесай

Шефът на Uber: Летящите коли идват до 10 години

През идващото десетилетие летящи коли ще изпълнят небето на Съединени американски щати - или най-малко по този начин счита Дара Косровшахи, основен изпълнителен шеф на Uber. " Ще има хора, които ще летят из Далас, Тексас ", сподели той по време на софтуерна конференция в Мюнхен, първата му обществена демонстрация в Европа от назначението му. " И мисля, че това ще се случи в идващите 10 години ".

Главата на Uber съобщи още, че компанията му може да реши редица проблеми на градовете, като да вземем за пример тапите и замърсяването - като усили броя на електрически коли.

Напълно самостоятелните таксита обаче към момента са надалеч - след сред 10 и 15 години, защото са нужни големи старания за основаването на 3D карти, а датчиците са прекомерно скъпи, най-малко на този стадий.

Uber възнамерява да разшири активността си в още градове в Германия през годината, само че ще го прави деликатно и в разговор с държавните управления, бизнеса и локалната таксиметрова промишленост. Оценката на Косровшахи е, че до момента компанията се е разраствала прекомерно нападателно, което ѝ завоюва доста врагове.

" Запътваме се от " напредък непременно " към " виновен напредък ", сподели още той. По време на изявлението му пред постройката се организираше митинг на таксиметрови водачи против конкуренцията на американската компания. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР