През следващото денонощие започва понижаване на температурите в страната. Ще

...
През следващото денонощие започва понижаване на температурите в страната. Ще
Коментари Харесай

Започва захлаждане, температурите падат

През идващото денонощие стартира намаление на температурите в страната. Ще стартира осезаемо навлизане на студен въздух от север. В по-голямата част от страната от четвъртък температурите ще са с към 10° по-ниски.

„ Утре в Северозападна България температурите ще са сред 24 ° и 29°. В останалата част на страната температурите ще се задържат сред 29 ° и 34°. С приближаването на студения атмосферен фронт от север на следващия ден облачността ще се усили и до края на деня, най-вече в планинските региони, ще има краткотрайни превалявания. През нощта в четвъртък с сдържан северозападен вятър ще нахлува леден въздух “, предвижда синоптикът от Национален институт по метеорология и хидрология Красимир Стоев, представен от Агенция „ Фокус “.

В четвъртък ще се намалят температурите и в Южна България, вероятни са валежи от дъжд и гръмотевична дейнос т.

В началото на идната седмица в множеството региони минималните температури ще са сред 6° и 11° , като ще има и места с минимални температури под 3°.

Това обаче не е края на метеорологичното лято , безапелационен е синоптикът. В последното десетдневие на септември ни чака повишение на температурите.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР