През следващото денонощие времето в страната ще се задържи предимно

...
През следващото денонощие времето в страната ще се задържи предимно
Коментари Харесай

Седмицата започва с облачно и дъждовно време

През идващото денонощие времето в страната ще се задържи най-вече облачно, на доста места с превалявания, по-значителни и с гръмотевици в централните и източните региони.
Остават изискванията за градушки. В Западна България преваляванията ще спрат. Разкъсвания на облачността ще има над Югозападна България, а през нощта против вторник и над останалите региони. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Ще бъде относително хладно с минимални температури сред 7 и 12 градуса, оптимални - най-вече сред 14 и 19 градуса, малко по-високи в югозападните региони.
Атмосферното налягане ще продължи постепенно да се покачва и до вечерта ще приближи междинното за месеца.
Над Черноморието ще бъде облачно с превалявания. Ще духа до сдържан северозападен, след обяд североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 14 и 17 градуса. Температурата на морската вода е 12-13 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
В планините ще бъде облачно и мъгливо. Ще вали дъжд, над 1600 метра - сняг. Ще духа мощен северозападен вятър. Максимална температура на 1200 метра - към 9 градуса, на 2000 метра - към 1 градус.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР