През следващото денонощие времето ще се задържи почти без промяна.

...
През следващото денонощие времето ще се задържи почти без промяна.
Коментари Харесай

Kога си отива лошото време?

През идващото денонощие времето ще се задържи съвсем без смяна. Ще бъде облачно, на доста места с валежи от дъжд, а в Северна България и планинските региони - от дъжд и сняг. Почти без превалявания, в следобедните часове - и с разкъсвания на облачността, ще бъде времето над Югозападна България. Ще продължи да духа слаб, в Дунавската низина и Източна България - сдържан, североизточен вятър. Минимални температури: сред 0 и 5 градуса, оптимални - сред 1 и 6 градуса; в югозападните региони - до 10-11 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология п.Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от междинното за месеца и денем ще се задържи съвсем без смяна.
 
Над Черноморието ще бъде облачно с валежи от дъжд. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 6-7 градуса. Температурата на морската вода е 7 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.
 
В планините ще бъде облачно, на доста места - с валежи от сняг. Разкъсвания на облачността ще има над масивите от Югозападна България. Ще духа сдържан югоизточен вятър, по най-високите върхове на Рила и Пирин - юг-югозападен, само че денем последователно ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 1 градус, на 2000 метра - минус 2-минус 3 градуса.

В петък и събота ще доминира облачно време, съвсем без превалявания. Вятърът ще бъде от изток-югоизток, слаб. Температурите ще останат без основна смяна - минималните сред минус 1 и 4 градуса, оптималните - най-вече сред 2 и 7 градуса.През нощта против неделя още веднъж ще стартират превалявания.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР