През следващото денонощие времето ще се задържи почти без промяна.

...
През следващото денонощие времето ще се задържи почти без промяна.
Коментари Харесай

Облачно и дъждовно и в четвъртък, кога си отива лошото време?

През идващото денонощие времето ще се задържи съвсем без смяна. Ще бъде облачно , на доста места с валежи от дъжд , а в Северна България и планинските региони - от дъжд и сняг. Почти без превалявания, в следобедните часове - и с разкъсвания на облачността, ще бъде времето над Югозападна България. Ще продължи да духа слаб, в Дунавската низина и Източна България - сдържан, североизточен вятър. Минимални температури: сред 0 и 5 градуса, оптимални - сред 1 и 6 градуса; в югозападните региони - до 10-11 градуса , сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология п.
 
Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от междинното за месеца и денем ще се задържи съвсем без смяна.

 
Над Черноморието ще бъде облачно с валежи от дъжд. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 6-7 градуса. Температурата на морската вода е 7 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.
 
В планините ще бъде облачно, на доста места - с валежи от сняг. Разкъсвания на облачността ще има над масивите от Югозападна България. Ще духа сдържан югоизточен вятър, по най-високите върхове на Рила и Пирин - юг-югозападен, само че денем последователно ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 1 градус, на 2000 метра - минус 2-минус 3 градуса.

 
В петък и събота ще доминира облачно време, съвсем без превалявания. Вятърът ще бъде от изток-югоизток, слаб. Температурите ще останат без основна смяна - минималните сред минус 1 и 4 градуса, оптималните - най-вече сред 2 и 7 градуса.

През нощта против неделя още веднъж ще стартират превалявания.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР