През следващото денонощие ще остане предимно облачно, с временни разкъсвания

...
През следващото денонощие ще остане предимно облачно, с временни разкъсвания
Коментари Харесай

И утре ще има валежи от дъжд, на места интензивни

През идващото денонощие ще остане най-вече облачно, с краткотрайни разкъсвания и понижения на облачността основно денем над Западна България. Ще има превалявания, в Южна и Източна България ще са на повече места, в обособени региони там - интензивни, а в Северозападна България ще са на по-малко места и най-вече слаби. През нощта вятърът краткотрайно ще стихне, денем ще се ориентира от север-североизток, само че ще е най-вече слаб. Преобладаващите минимални температури ще са сред 6° и 11°, оптималните - сред 14° и 19°.

Над планините ще доминира облачно време с краткотрайни разкъсвания и понижения на облачността над масивите в Югозападна България. На доста места ще има превалявания от дъжд, единствено по най-високите елементи - от сняг. В обособени региони преваляванията ще са интензивни, след обяд в Рило-Родопската област - съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан до мощен вятър от североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 8°, на 2000 метра - към 2°.

Над Черноморието ще доминира облачно време с превалявания от дъжд. Ще духа слаб вятър с източна съставния елемент. Максималните температури ще са 12°-15°. Температурата на морската вода е 11°-12°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР