През следващото денонощие ще е предимно облачно. На отделни места

...
През следващото денонощие ще е предимно облачно. На отделни места
Коментари Харесай

Утре се очакват се превалявания в почти цяла България

 През идващото денонощие ще е най-вече облачно. На обособени места в Родопите и Югоизточна България ще има обилни превалявания, в крайните югоизточните региони - съпроводени с гръмотевици. Предимно слаби ще са валежите в останалата част на страната, а в крайните западни региони ще е съвсем без превалявания, ще има и краткотрайни понижения на облачността. Вятърът ще се ориентира от север-северозапад и ще е най-вече слаб. Минималните температури ще са сред 8° и 13°, оптималните - от 13° до 18°.

Жълт код за рискови валежи е разгласен за областите Бургас, Ямбол, Хасково, Кърджали и Смолян.

 

Предимно облачно ще е в планините. В множеството региони ще има слаби превалявания от дъжд, на обособени места, в Родопите, Странджа и Сакар ще има и по-значителни количества. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 11°, на 2000 метра - към 4°.

Предимно облачно ще е над Черноморието. Ще има превалявания от дъжд, в южните региони - обилни и съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максимални температури на въздуха: 17-18°. Температурата на морската вода е 19-20°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

На 29.10.2020 слънцето ще изгрее в 06:58 часа и ще залезе в 17:22 часа. Продължителност на деня 10:24 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР