През следващото денонощие ще бъде предимно облачно. През нощта главно

...
През следващото денонощие ще бъде предимно облачно. През нощта главно
Коментари Харесай

Новата седмица започва с дъжд и сняг

През идващото денонощие ще бъде най-вече облачно. През нощта основно в Северна България ще превалява слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от североизток, ще е слаб, в Източна България и Дунавската низина - сдържан и с него ще прониква леден въздух. 

Утре валежи ще има из цялата страна, а още сутринта дъждът в Северна и високите полета на Западна България ще се примесва в сняг. Температурите ще са съвсем без дневен ход - най-вече сред 0° и 5°.

Над планините ще бъде облачно с превалявания от сняг. Ще духа до сдържан, по откритите елементи на Стара планина и краткотрайно мощен източен вятър. Температурите ще се намаляват и оптималната на височина 1200 метра ще е към 1°, на 2000 метра - към минус 4°.

Над Черноморието ще бъде облачно тук-там с валежи от дъжд, в северните региони за малко примесващи се със сняг. Ще духа сдържан, след обяд краткотрайно и мощен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха - сред 4° и 7°. Температурата на морската вода е сред 6° и 8°. След обед вълнението на морето ще се усили до 3-4 бала.

На 19.02.2018 слънцето ще изгрее в 07:18 часа и ще залезе в 18:03 часа. Продължителност на деня 10:45 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР