През следващото денонощие ще бъде динамично и топло за сезона.

...
През следващото денонощие ще бъде динамично и топло за сезона.
Коментари Харесай

Времето остава топло и в петък

През идващото денонощие ще бъде динамично и топло за сезона. Над по-голямата част от страната облачността ще е раздрана, постоянно намаляваща през нощта до ясно, денем - до слънчево време. Предимно облачно ще е над крайните северозападни региони и Рило-Родопската област и там ще има валежи от дъжд. В Източна България ще духа сдържан южен вятър, като тук-там северно от планините ще се демонстрация като фьон - краткотрайно мощен и стремителен. Минималните температури ще са най-вече сред 7 и 12 градуса, оптималните - сред 20 и 25 градуса, по-ниски в северозападните региони, предава Българска телеграфна агенция.
Над Черноморието ще е най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа сдържан южен вятър. Максималните температури ще са сред 19 и 23 градуса. Температурата на морската вода е към 17 градуса, на север от н. Калиакра - към 14-15 градуса. Вълнението на морето ще е 2 бала.
Над планините облачността ще е забележителна, с валежи от дъжд основно в Рило-Родопския масив. На обособени места там е допустимо да прегърми. Над Странджа-Сакар и Източна Стара планина ще има краткотрайни разкъсвания на облачността и повече слънце. Ще духа сдържан до мощен юг-югоизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15 градуса, на 2000 метра - към 7 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР