През следващото денонощие отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна

...
През следващото денонощие отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна
Коментари Харесай

Вижте какво време ни очаква утре

През идващото денонощие още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. С краткотрайни спирания ще има краткотрайни превалявания от дъжд, тук-там - основно в Северна България и в планинските региони - интензивни и обилни по количество. Ще има и градушки.

Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 27 и 32 градуса.

Атмосферното налягане ще се покачва и ще е по-високо от междинното за юни.

По Черноморието облачността ще е забележителна, към и след обяд - купесто-дъждовна. На места ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури: 27-29 градуса.

Температурата на морската вода е 26-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни превалявания, тук-там интензивни и с гръмотевици. Ще духа сдържан до мощен североизточен вятър. Максимална температура на 1200 метра - към 20 градуса, на 2000 метра - към 12 градуса.

И в сряда ще има превалявания, на повече места в Южна България, по старопланинското било и в Предбалкана. На север преваляванията ще спрат. Вятърът ще се задържи от север-североизток, до сдържан. Дневните температури в по-голямата част от страната ще са сред 27 и 32 градуса.

В четвъртък ще бъде най-вече слънчево, с купеста облачност в следобедните часове, без превалявания. Температурите ще се покачат и оптималните в по-голямата част от страната ще са сред 30 и 35 градуса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР