През следващото денонощие облачността над страната ще е значителна и

...
През следващото денонощие облачността над страната ще е значителна и
Коментари Харесай

Дъждове ни заливат от утре, температурите падат

През идващото денонощие облачността над страната ще е забележителна и на доста места ще превали.

Във вторник след обяд над Западна и Централна България валежите ще са съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно. В източните региони ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са най-вече сред 5 и 10 градуса, а оптималните ще са сред 18 и 23 градуса.

Атмосферното налягане едва ще се увеличи и ще е по-високо от междинното за месеца.

В планините ще има забележителна облачност и тук-там в масивите от Западна и Централна България ще превали и прегърми. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - до мощен вятър от източната четвърт. Максималната температура на 1200 м ще е към 14 градуса, на 2000 м - към 8 градуса.

По Черноморието облачността ще е забележителна и след обяд по южното крайбрежие ще превали. След обяд ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на въздуха ще е сред 11 и 14 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В сряда и четвъртък ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще бъде с валежи, съпроводени и с гръмотевици, на повече места и по-съществени ще са в западната половина от страната.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР