През следващото денонощие облачността над страната ще е значителна. През

...
През следващото денонощие облачността над страната ще е значителна. През
Коментари Харесай

Утре в по-голямата част от страната валежите ще спрат

През идващото денонощие облачността над страната ще е забележителна. През нощта валежи от сняг ще има основно в северозападните и планинските региони, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология на Българска академия на науките, представени от Българска телеграфна агенция.

Утре в по-голямата част от страната преваляванията ще спрат. Слаб сняг ще превалява тук-там в Западна България и в крайните източни региони. Ще е прохладно и студено с минимални температури сред минус 5 и 0 градуса и оптимални - сред минус 3 и 2 градуса. През нощта против понеделник преваляванията от сняг в Западна България ще се усилят. По високопланинските проходи в Западна Стара планина ще има виелици и навявания.

По Черноморието ще е облачно, със слаби валежи, най-вече от сняг. Ще духа мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са 1-5 градуса. Температурата на морската вода е 8-9 градуса. Вълнението на морето ще бъде към 4 бала.

В планините ще е облачно, ще превалява слаб сняг, на повече места в западната половина на страната. Ще духа сдържан и мощен най-вече югоизточен вятър, по билата на Рила и Пирин - западен вятър. Температурите ще се намаляват, оптималната на височина 1200 метра ще е към минус 5 градуса, на 2000 метра - към минус 9 градуса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР