През следващото денонощие над страната ще остане предимно облачно. Временни

...
През следващото денонощие над страната ще остане предимно облачно. Временни
Коментари Харесай

Температурите се понижават още, максималните - до 6 градуса

През идващото денонощие над страната ще остане най-вече облачно. Временни разкъсвания на облачността ще има през нощта и на следващия ден до обяд над Западна България. На места в планинските региони от Централна България и в Лудогорието ще превали слаб сняг, по поречието на Дунав - слаб дъжд.

Ще духа сдържан, в Източна България - краткотрайно мощен вятър, от север-североизток и с него температурите ще продължат да се намаляват. Минималните ще са най-вече сред 0 и 5 градуса, в котловините на Западна България, предпазени от вятъра, от минус 3 до минус 1 градуса. Максималните температури ще са сред 1 и 6 градуса, малко по-високи в югозападните региони от страната, съобщи Българска телеграфна агенция.

В планините ще бъде най-вече облачно, с краткотрайни разкъсвания над масивите от Западна България. На места в Предбалкана и Родопския масив ще има слаби превалявания от сняг. Ще духа сдържан до мощен вятър от източната четвърт, който по-късно денем ще се ориентира от юг-югоизток. Температурите ще се намаляват и оптималната на височина 1200 метра ще е към минус 2, на 2000 метра - към минус 7 градуса.

Над Черноморието ще бъде облачно, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа сдържан, краткотрайно и мощен северен вятър. Максималните температури ще са сред 4 и 7 градуса. Температурата на морската вода ще е 15 - 16 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР