През следващите три месеца специална временна комисия на Съдийската колегия

...
През следващите три месеца специална временна комисия на Съдийската колегия
Коментари Харесай

3 м. проучват за съдии при Нотариуса

През идващите три месеца специфична краткотрайна комисия на Съдийската гилдия ще изследва всички обстоятелства и условия за присъединяване на съдии в активността на групата към разстреляния в края на януари Мартин Божанов, по прякор Нотариуса.

Единодушно правосъдните кадровици дефинираха като неин предмет – изследване на правосъдни каузи, условие на информация от органите на правосъдната власт, Върховната прокуратура, ГДБОП, ДАНС, Столична дирекция на вътрешните работи, Национална агенция за приходите, Съдебния инспекторат, Националното бюро за надзор на СРС и други органи, чуване на лица по отношение на известни условия за активността на групата към Мартин Божанов. По съответни каузи дела ще търси подпомагане от ръководители на съдилища и от съответни съдии.

За членове на комисията бяха определени ръководителите на двете висши съдилища Галина Захарова и Георги Чолаков, както и членовете на Съдийската гилдия Цветинка Пашкунова, Вероника Имова, Даниела Марчева, Олга Керелска и Атанаска Дишева.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР