През следващите няколко години се очаква Amazon да стане най-бързо

...
През следващите няколко години се очаква Amazon да стане най-бързо
Коментари Харесай

Amazon скоро ще стане технологичният лидер в сферата на здравеопазването

През идващите няколко години се чака Amazon да стане най-бързо растящата компания в света в региона на опазването на здравето. Прогнозата е на професор Скот Галауей (Scott Galloway), маркетингов експерт на нюйоркския университет.

Business Insider отбелязва, че прогнозите на професор Галауей неведнъж са се сбъдвали. Така да вземем за пример той предсказа, че онлайн ритейлърът ще закупи веригата магазини за здравословна храна Whole Foods. Изданието припомня, че специалистът вярно е показал градовете в Съединени американски щати, в които компанията ще разкрие свои офиси.

„Amazon към този момент знае положението на вашето здраве“ – сподели професор Галауей по време на конференцията IGNITION 2018. Специалистът обърна внимание на това, че Amazon продава артикули от доста необятен набор, записва и употребява информацията от продажбите, и към този момент знае на процедура всичко за своите консуматори. На нея ѝ е известно каква храна купуват потребителите, имат ли деца, какви са връзките сред тях. По тези фактори с лекост може да се разбере какво е здравето на индивида и какви са неговите медицински потребности.

През последните години Amazon демонстрира очевиден интерес към опазването на здравето и медицината. Тази година комерсиалният колос закупи онлайн аптеката PillPack, а неотдавна взаимно с JPMorgan и Berkshire Hathaway стартира създаването на корпоративна клиника.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР