През следващите две седмици актрисата Фелисити Хъфман, прочула се с

...
През следващите две седмици актрисата Фелисити Хъфман, прочула се с
Коментари Харесай

Фелисити Хъфман ще излежи 14-дневна присъда в дъблински затвор

През идващите две седмици актрисата Фелисити Хъфман , прочула се с ролята си в сериала " Отчаяни съпруги ", ще бъде известна като затворничка No.77806-112 . Тя се яви във федерален затвор в Калифорния, с цел да излежи 14-дневната си присъда, оповестиха Асошиейтед прес и Ройтерс.

 
56-годишната Хъфман се е явила непринудено в пандиза в Дъблин в региона на залива на Сан Франциско, Калифорния, съпроводена от брачна половинка си, артиста Уилям Мейси, оповестяват представителите на актрисата от TASC Group.
 
Затворът , в който Фелисити Хъфман ще прекара две седмици, е с ниска степен на защита . В предишното в него е лежала друга известна персона - " Холивудската Мадам " Хайди Флайс , напомня Българска телеграфна агенция. Подобно на останалите затворнички Хъфман ще получи униформа и долни дрехи и към нея ще се обръщат с номера й. Актрисата ще дели стая и тоалетна с три дами.

 
През септември Фелисити Хъфман беше наказана на 14 дни затвор, откакто се призна за отговорна по обвиняванията, че е платила рушвет, с цел да улесни влизането на щерка си София в влиятелен университет . На актрисата бяха наложени също санкция от 30 000 $, 250 часа публично потребен труд и едногодишна пробация. В корупционната скица бяха упрекнати над 50 души.-->

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР