През следващата седмица започва текущ ремонт на 14,4 км от

...
През следващата седмица започва текущ ремонт на 14,4 км от
Коментари Харесай

През следващата седмица започва текущ ремонт на 14,4 км от третокласния път Аспарухово - Детелина

През идната седмица стартира настоящ ремонт на 14,4 км от третокласния път III-5391 Аспарухово - Детелина в област Бургас. Участъкът, който ще се обновява стартира от Аспарухово, минава през селата Крушево и Детелина и е до кръстовището с пътя Драганци - Карнобат. Срокът за осъществяване на плануваните действия е до края на септември т. година С предприемането на ремонтните работи ще се възстановят експлоатационните качества и носимоспособността на настилката. Отсечката ще бъде с нов асфалт, усъвършенствано отводняване, нова маркировка, пътни знаци и ограничаващи системи.

По време на строителните действия придвижването няма да се стопира, а ще се реализира в лентата, в която не се работи. Необходимо е водачите да карат деликатно и да съблюдават прецизно пътната сигнализация, защото минават през сектор в ремонт.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ се извинява на водачите за породеното стеснение при пътуването, само че ремонтните работи са наложителни, с цел да се обезпечи безвредното прекосяване по третокласния път.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР