През следващата седмица стартира основният ремонт на една от най-натоварените

...
През следващата седмица стартира основният ремонт на една от най-натоварените
Коментари Харесай

Започва големият ремонт на бургаската „Струга“

През идната седмица започва главният ремонт на една от най-натоварените бургаски улици – “Струга”. Покритието й ще бъде напълно актуализирано, с цел да стане доста по-удобна и безвредна за водачи и пешеходци, оповестяват от общината.

За да не се стопира напълно придвижването, само че да има фронт за работа на строителите, в продължение на месец – от 27 март до 26 април – ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижване по улицата от кръгово кръстовище “Трапезица” до бул. “Стефан Стамболов”. В посочения интервал колите могат да минават по “Струга” в двете посоки, само че единствено в две от четирите ленти. Когато бъде преасфалтирано едното платно, ще бъде затворено другото.

От 27 март до 26 април ще бъде затворено за ремонтни действия и придвижването на пътни транспортни средства по ул. “Даме Груев”, в правата от ул. “Струга” до ул. “Л. Маджаров”.

Община Бургас приканва своите поданици и посетители да бъдат деликатни на пътя в посочения интервал и при опция да употребяват обходни направления. Важно е този план да бъде изпълнен в този момент, тъй като от месец май нататък градът се изпълва с още повече приходящи коли, което е причина за големи тапи и произшествия.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР