През следващата седмица стартира основният ремонт на една от най-натоварените

...
През следващата седмица стартира основният ремонт на една от най-натоварените
Коментари Харесай

Започва големият ремонт на Струга! Движението ще е само в две от четирите ленти

През идната седмица започва главният ремонт на една от най-натоварените бургаски улици - " Струга ". Покритието й ще бъде напълно актуализирано, с цел да стане доста по-удобна и безвредна за водачи и пешеходци.

За да не се стопира напълно придвижването, само че да има фронт за работа на строителите, в продължение на месец - от 27 март до 26 април - ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижване по улицата от кръгово кръстовище " Трапезица " до бул. " Стефан Стамболов ". В посочения интервал колите могат да минават по " Струга " в двете посоки, само че единствено в две от четирите ленти. Когато бъде преасфалтирано едното платно, ще бъде отворено другото.

От 27 март до 26 април ще бъде затворено за ремонтни действия и придвижването на пътни транспортни средства по бул. " Даме Груев ", в правата от ул. " Струга " до ул. " Л. Маджаров ".

Община Бургас приканва своите поданици и посетители да бъдат деликатни на пътя в посочения интервал и при опция да употребяват обходни направления. Важно е този план да бъде изпълнен в този момент, тъй като от месец май нататък градът се изпълва с още повече приходящи коли, което е причина за големи тапи и произшествия.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР