През следващата седмица кметът на София Йорданка Фандъкова ще обяви

...
През следващата седмица кметът на София Йорданка Фандъкова ще обяви
Коментари Харесай

Фандъкова ще обяви следващата седмица дали ще се кандидатира за нов мандат

През идната седмица кметът на София Йорданка Фандъкова ще разгласи дали ще се кандидатира за нов мандат. Това заяви тя в отговор на въпрос по време на инспекция на ремонта на бул. "Асен Йорданов " в кв. "Дружба ", регион "Искър ".

"Сега се прави рехабилитация на бул. "Асен Йорданов " от бул. "Проф. Цв. Лазаров " до бул. "Христофор Колумб " и на ул. "Искърско шосе " от бул. "Христофор Колумб " до ул. "Димитър Пешев ". Общата повърхност на реконструкцията на двата булеварда е 3 км. В сектора ще бъде сменена цялата подземна инфраструктура, ще има ново улично осветяване, ще бъдат построени тротоари и велоалея ", сподели кметът.

По думите й ремонтът на обекта е тежък, в хода на работата се е появил проблем с канализацията, което е предизвикало закъснение. Наложило се е да се активизират в допълнение експлоатационните сдружения. Установено е, че изпълнителите са съумели да наваксат забавянето и сега ремонтът се движи в нужните периоди. Фандъкова разгласи, че в края на октомври строителните действия би трябвало да приключат, а при започване на ноември придвижването би трябвало да бъде напълно възобновено по протежението на тези 3 км от двата булеварда.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР