През следващата година от 36 млн. лв бюджетът за това

...
През следващата година от 36 млн. лв бюджетът за това
Коментари Харесай

Мая Манолова С Изключително Важно Послание За Софиянци!

През идната година от 36 млн. лева бюджетът за това ще стана 50 млн. лева. Това излиза наяве от публичната поръчка оповестена на 19 август и която ще бъде отворена на 20 септември. Тези поръчки, направени в последния миг, доста намирисват. Намирисват на отпадък и на други неща. Изводите могат да се създадат, че същите компании, който почистват в този момент - ще чистят и през идващия интервал. Те са от приятелския кръг. Общинското дружество трябваше да бъде нормализирано, отделиха се пари за техника и то ще чисти единствено най-трудния регион " Красна поляна ".Това съобщи от Долни Богров претендентът за кмет на София Мая Манолова, заяви " Канал 3 ".

" Твърдя, че самата система в София е сбъркана. Това ли е кръговата система - харчим пари за преправка на отпадък и се заравя. Обещавам на Фандъкова, че ще направя цялостна проверка на този бранш ", сподели още тя.

" Ще създадем референдум за боклука. Крайно време е да се намесят жителите и да кажат дали желаят да има цех за горене на отпадък, какъв да бъде той и къде да е разположен. Решението на Фандъкова е заравянето на пари. В резултат на тези 200 млн. лева това е най-скъпият бранш в столицата. София чиста ли е? София прашна ли е? Ставаме заложници на същото - същите да чистят и да се заравят пари. Това е една дебела сметка, която заплащат столичани ", сподели още тя.

" Основното в акцията ми е по какъв начин се харчат парите на столичани, тъй като аз мисля, че те се харчат неефективно ", безапелационна бе Мая Манолова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР