През сезон 2022 публиката много рядко освирква пилоти във Формула

...
През сезон 2022 публиката много рядко освирква пилоти във Формула
Коментари Харесай

Макс: Освиркванията не ме притесняват

През сезон 2022 публиката доста рядко освирква водачи във Формула 1 и в международния шампионат позабравиха сходни реакции, които постоянно посрещаха на подиума Михаел Шумахер, Себастиан Фетел и Люис Хамилтън.

Вчера на „ Монца ” обаче тифозите, които бяха запълнили стартфиналната права посрещнаха Макс Верстапен с мощни освирквания, когато той се появи на подиума. Но международният първенец изясни, че това въобще не го тормози.

„ Случва се, всички ми споделиха за това освиркване, само че в последна сметка, аз съм тук с цел да печеля надпреварата, както и стана – изясни Макс. – Разбира се, има хора, които не могат да оценят това, защото те са буйни фенове на различен тим. Това е действителността. Това няма да ми провали деня, просто се любувах на подиума. ”
 Верстапен завоюва в Италия, тактиката лиши Леклер от шанса за нова победа на Верстапен завоюва в Италия, тактиката лиши Леклер от шанса за нова победа на " Монца "
Пилотът на Ферари Шарл Леклер добави, че почитателите би трябвало да спрат да освиркват водачите във Формула 1 и изясни, че никой не харесва такива реакции от страна на публиката.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР