През сезон 2018/19 година в Първа лига ще бъде подобрен

...
През сезон 2018/19 година в Първа лига ще бъде подобрен
Коментари Харесай

Георги Петков чупи уникален рекорд! Вратарят няма намерение да спира с футбола

През сезон 2018/19 година в Първа лига ще бъде усъвършенстван 30-годишният връх на Йордан Филипов, който към днешната дата е най-възрастният състезател, записал мач в най-високото равнище на българския футбол. На 26 ноември 1988 година на възраст от 42 години, 5 месеца и 8 дни вратарят пази за Черно море против Локомотив Пловдив, само че през идната акция навършилият преди месец 42-години Георги Петков ще усъвършенства това достижение. Стражът на Славия разгласи, че има съглашение с клуба за още една година и ще продължи да оказва помощ под рамката, когато е нужно.

“Чувствам се добре, възвърнах се от травмата в рамото и упражнявам на цялостни обороти. Всяка една подготовка е наслаждение за мен. Докато мога ще оказвам помощ. Ще остана, до момента в който съм здрав и не изпитвам мускулни травми. Имам спогодба с управлението и ще остана в “Славия” още един сезон”, сподели Петков и си пожела Славия да отстрани Ботев Пд в полуфинала-реванш за Купата, а на финала противник да е Левски.

“Пожелавам си да играя край за купата на България против Левски. Добър резултат постигнахме в първия мач с Ботев Пловдив. През първото полувреме не стояхме добре, само че голът на Иван Минчев ни дава късмет на реванша.

В Славия се залага на млади футболисти. Такава е политиката на клуба и при интерес от чужбина нито един футболист не трябва спиран за трансфер”, приключи някогашният национал.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР