През септември яснота ще настъпи във всички области на живота

...
През септември яснота ще настъпи във всички области на живота
Коментари Харесай

Риби, през септември ще се отървете от миналото си

През септември изясненост ще настъпи във всички области на живота ви, Риби. Ще бъде допустимо да възобновите остарели планове, прекратени връзки и да приключите с всички задължения. Това ще даде опция да се отървете от бремето на предишното и да започнете да живеете по нов метод. Напрежението в екипа може да се трансформира в проблем. Тъй като със Слънцето в Дева всяко малко нещо е от голяма важност, равнището на сдържаност се покачва. Рибите би трябвало да се научат да разграничават справедливите забележки от глупавите изказвания. Поредицата от шанс ще стартира с жътвеното пълнолуние през септември, когато Рибите ще имат опция да се повдигнат по кариерната стълбица. Въпреки че работното натоварване ще се усили неведнъж, новата позиция ще докара до възстановяване на финансовото състояние.

Кардинални промени в първите дни на септември не трябва да се чакат, макар че всеки взема решение самичък за себе си. Вероятно шансът ще се усмихне на някои и ще бъде допустимо да се придвижите нагоре по кариерната стълбица. Хороскопът за Риби ви поучава да се ориентирате съгласно обстановката. Ако има мъртвило в бизнеса, по-добре е да не прибързвате с нещата. Препоръчително е да запълните освободеното време с нещо прелестно, да вземем за пример с занимание. Емоционалната устойчивост, присъща за Венера в Дева, може да се придвижи в Риби, което ще ви разреши да устоите на компликациите. Ако би трябвало да се изправите пред подли съперници, има метод да ги успокоите. Способността да забелязвате и запомняте значими елементи, старанието и деликатният метод са печеливши козове, които би трябвало да се употребяват вярно.

В средата на месеца ще се чувствате добре, това е доказателство за хармонично битие. Ако животът е построен съгласно законите на положителното и справедливостта, душата и тялото не изпитват болежка. Според общия хороскоп на Риби през септември 2023 година тялото е в положение да издържи на нараснал стрес. Време е да започнете усилени тренировки и да преминете към вярно хранене. Перфекционизмът, присъщ за Меркурий в Дева, няма да ви разреши да свалите летвата. Рибите ще вършат всичко по най-хубавия вероятен метод - от покупката на предмети за бита до недвижими парцели. Мотото на интервала е ред във всичко: Финанси, държание, мислене и външен тип. Няма подозрение, че жилищният въпрос ще бъде решен сполучливо, остава да отпразнувате новодомците.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР