През септември в четири областни града в България хипермаркети Kaufland

...
През септември в четири областни града в България хипермаркети Kaufland
Коментари Харесай

Kaufland ще е домакин на фестивал за крафт бира през септември

През септември в четири регионални града в България хипермаркети Kaufland ще бъдат домакини на първия по рода си в страната фестивал на крафт бирата - Kraftland в Kaufland. Посетителите ще имат опция да опитат разнообразни типове крафт бири, изложени в особено издигнати за задачата фестивални структури, ситуирани на паркингите на съответните филиали. Сред доказаните участници в другите градове са марките Blek Pine, Диво Пиво, Гларус, Айляк, Веритас, Ах!, Бял щърк, Ромбус, Йегерхов.

Целта на събитието е да срещне потребителите с един по-различен свят, който разкрива родното занаятчийско пивоварство. Именно разнообразието и ентусиазмът на пивоварите да опитват с разнообразни усети стоят в основата на крафт пивото. То, от своя страна, разрешава игра на въображението при съчетание на бирата с разнообразни мезета. Затова всеки, който посети Фестивала в един от четирите града - София, Варна, Бургас или Пловдив, ще може да опитва със съчетанията на крафт бири с разнородни сирена и месни мезета, предоставени от хипермаркети Kaufland България. Духът на фестивала ще се придвижи и в самите търговски обекти на компанията, където посетителите ще могат да закупят определени сирена и месни деликатеси на специфични цени.

Удоволствието от усета ще бъде допълнено със шерване на любопитни обстоятелства за процеса по производството на крафт бира и повече информация за съставките, които могат да се съдържат в нея. Чрез събитието Kaufland България, Асоциацията на самостоятелните пивовари в България и медийният им сътрудник Actualno.com дават опция на родните занаятчийски пивовари да покажат пред най-широка аудитория, че крафт бирата е изискана, само че в същото време налична напитка за трапезата на всеки български дом. Инициативата е естествено продължение на дълготрайната политиката на Kaufland България да партнира на локалните производители и да им дава опция да вършат продукцията си налична до повече консуматори.

Привържениците на крафт пивото от цялата страна могат да посетят Фестивала сред 10:00 и 21:00 часа през уикендите от септември, както следва:
Варна (2-3 септември, хипермаркет Kaufland „ Трошево ", до Mall Varna); Бургaс (9-10 септември, хипермаркет Kaufland, ж.к. Изгрев); София (16-17 септември, хипермаркет Kaufland, бул. " ген. Тотлебен " №36, до Пирогов); Пловдив (30 септември - 1 октомври, хипермаркет Kaufland, до Гребния канал).
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР