През септември т.г. Донатела Версаче създаде истински фурор на Седмицата

...
През септември т.г. Донатела Версаче създаде истински фурор на Седмицата
Коментари Харесай

Донатела Версаче сподели сензационна 20-годишна СНИМКА с Джей Ло

През септември т.г. Донатела Версаче сътвори същински възторг на Седмицата на модата в Милано, като помоли Джей Ло да закрие стилното ревю, облечена в преправена версия на паметната си рокля от премиите "Грами " през 2000 година

Появата на певицата и актриса освен изненада присъстващите, само че и ги накара да изпаднат в същински възторг.

Джей Ло сподели горещо ВИДЕО с полуголата й рокля

Сега дизайнерката за повторно "превъртя лентата " на времето и очарова почитателите си в Инстаграм, публикувайки колаж от две фотоси с латино дивата - едната снимана през 1999 година, а другата - единствено преди месец.

Пламна страшна война сред Селин Дион и Джей Ло СНИМКИ

"Беше занимателно тогава и в този момент към момента е ", гласи посланието към обявата, което е съпроводено от емотикон във формата на целувка и намигващо лице.



20 години разделят двата фрагмента, тъкмо толкоз e и продължителността на другарството сред двете дами, само че фактически съвсем нищо не се е трансформирало, написа dir.bg.

Може би като се изключи обстоятелството, че в края 90-те, на крачка от новото хилядолетие, Донатела е била надалеч по-притеснена за грима си и обръща по-голямо внимание на червилото си, в сравнение с танцуващата Лопес.

Очевидно звездата от "Да свалиш Уолстрийт " с годините е станала по-дръзка, тъй като на изображението от предишното, тя носи рокля с железен цвят, която макар късата си дължина, е лишена от деколте или отвори.

Рокля с голяма цепка издаде най-голямата загадка на Джей Ло! (СНИМКИ)

Фотографът, снимал настоящия кадър, се оказва супермоделът Бела Хадид, на която Донатела благодари в обществената мрежа.

"Любов ", е коментарът на манекенката, която бе неотдавна бе оповестена за най-красивата жена в целия свят .
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР