През септември сайтът за онлайн търговия eBay публикува данните от

...
През септември сайтът за онлайн търговия eBay публикува данните от
Коментари Харесай

Кой диктува модната линия: Кейт Мидълтън или Мегън Маркъл?

През септември уеб сайтът за онлайн търговия eBay разгласява данните от направеното изследване за най-търсените от английските консуматори, за последните 12 месеца, артикули в техния уебсайт.

Между двете събития - раждането на принц Луис и сватбата на принц Хари с Мегън, тази година е белязана от кралското семейство на Англия, чиито дрешник повече от всеки път въодушевява британците. До такава степен, че уеб уеб сайтът съумя да откри кои петима членове на кралската фамилия са най-влиятелните във връзка с стила. Кейт Мидълтън зае първо място пред херцогинята на Съсекс.

Ново изследване, оповестено тази седмица и извършено от английската компания Brand Finance, направи преглед точно на въздействието на тези две значими фигури на английската корона върху американците. Извадката обгръща повече от 1500 души. 37,6% от тях декларират, че са повлияни от стила на херцогинята на Кеймбридж, която е преди всичко.

Освен облеклото й, те са повлияни от нейните аксесоари, бижута даже от интериора и колите. При всяка от обществените изяви, стилът на бъдещата кралица е деликатно премислен и селекциониран, а марките, които носи, усилват облагите за стилните къщи.

Въпреки брака си с принц Хари и медийното внимание, Меган Маркъл заема второ място с 35% от гласовете. Сватбата й рокля, дело на артистичния шеф на Живанши Клеър Келър, докара до растеж на продажбите на стилната къща с с 60%. Вечерната й рокля, основана от Стела Маккартни, провокира двойно по-голямо търсене на марката на дизайнерката.-->

Принц Уилям и Хари заемат трето и четвърто място, надлежно с 32% и 27% от гласовете. Трябва да се означи, че това изследване е извършено преди пътуването на Меган Маркъл и принц Хари до Австралия и Океания, и преди оповестението на новината за бременността й. Няма подозрение, че въздействието на херцогинята на Съсекс ще продължи да пораства.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР