През септември Съдърланд, глобалният лидер в трансформацията на бизнес процеси,

...
През септември Съдърланд, глобалният лидер в трансформацията на бизнес процеси,
Коментари Харесай

Екипът на Съдърланд във Варна се качва на електрически скутери и велосипеди, осигурени от компанията

 През септември Съдърланд, световният водач в трансформацията на бизнес процеси, закупи шест електрически скутера и три електрически велосипеда, които чиновниците на компанията във Варна могат да употребяват свободно.

Иновативните транспортни средства са брандирани с логото на Съдърланд и са разполагаем на чиновниците за предвижване от офиса до центъра. Те са единствено едно от многото преимущества, които компанията дава на работната си мощ в морската столица. Сред придобивките, на които се радват локалните чиновници, са и ваучери за храна, в допълнение здравно обезпечаване, спортни карти, отстъпки в разнообразни магазини и заведения за хранене и доста други.

Инвестицията в електрическите скутери и колела е част от уговорката на Съдърланд като виновен шеф. Модерните и екологични транспортни средства ще разрешат на хората от екипа на компанията да се придвижват по-бързо и да заобикалят натоварения трафик в града. Така те ще разполагат с повече свободно време за себе си.

От компанията споделят, че след сполучливата реализация на първите няколко е-скутера и велосипеда възнамеряват да закупят още и да дават на повече чиновници различен метод за превоз.

Тази година Съдърланд чества 3 години наличие във Варна. От 2016 година насам офисът на компанията в морската ни столица се е увеличен до повече от 300 чиновници, като екипът от експерти обслужва клиенти за три разнообразни плана. Ако желаете да се развивате в интернационална компания, предлагаща образование на високо равнище, вижте отворените позиции на Съдърланд във Варна тук.

­­­­­­­­­­­­С офиси в София, Пловдив, Бургас и Варна Съдърланд е един от най-големите работодатели в България. Компанията отваря порти в страната през 2008 година, а сега броят на чиновниците ѝ надвишава 2800. Екипът от експерти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 16 езика.  Рекламна обява РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация влезте с вашите e-mail и ключова дума.

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар! ИЗПРАТИ НОВИНА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР