През септември поп певецът Роби Уилямс анулира края на турнето

...
През септември поп певецът Роби Уилямс анулира края на турнето
Коментари Харесай

Роби Уилямс анулира концерти заради здравето си


През септември поп артистът Роби Уилямс анулира края на турнето си, което трябваше да стане в Москва и Санкт Петербург. От тогава английският артист е в отмора.

Вчера обаче, той разгласява видео в интернет, с цел да показа за здравословното си положение и да благодари на почитателите, които го поддържаха. Съобщението е успокоително, макар че Роби наподобява много измършавял. Седнал в градината с каскет на главата, той споделя без да спомене името на заболяването, която го тормози.

„ Как съм? Много добре. От пет седмици се възвръщам от една болест. Една болест, която ме събори, за жалост, в края на турнето... Трябваше да отида в Москва, по-късно в Санкт Петербург, само че получих резултатите от проучването, които бяха много тревожни и започнах едно интензивно лекуване... Последният път, когато бях анулирал концерти по здравословни аргументи беше през 1998 година Сигурно нещо се случва и по тази причина би трябвало да взема тези ограничения “, показа Роби.

След това изпълнителят на "Angels" дава обещание на съветската си аудитория, че в скоро време ще се върне на сцената. Във видеото си Роби Уилямс изяснява, че е трансформирал метода на живот и хранителния си режим.

"Сега съм веган, всеки ден упражнявам пилатес, всеки ден върша йога и похапвам в неделя огромен бургер. Не съм станал най-изпълнителният, към момента си похапвам бургери и имам право веднъж в седмицата да измамя диетолозите. Във всеки случай грижа се за себе си и желая да ви кажа, че ви обичам", приключва посланието си артистът. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР