През септември миналата година, Volkswagen постави началото на нова ера в

...
През септември миналата година, Volkswagen
постави началото на нова ера в
Коментари Харесай

ID.3 : Нова електрическа ера на Volkswagen вече и в България

През септември предходната година, Volkswagen постави началото на нова епоха в своята история. Тогава станахме очевидци на световнита премиера на напълно новия и като идея и платформа и цялостна идея напълно електрически модел ID.3, който със сигурност ще се трансформира в един от най-важните коли за марката.

Изцяло електрически, напълно нов като концепция и с капацитет да ускори значително пазарното наличие на електромобилите както в Европа, по този начин и в целия свят, 100% електрическият Volkswagen ID.3 е първото пазарно предложение на марката от напълно ново потомство електрически автомобили.

С футуристичен дизайн, ID.3 обещава просторен интериор с петместна конфигурация, който е в положение да постави нови стандарти в сегмента на компактните коли. Дигитализиран, свързан и високотехнологичен, единствените две интервенции, които са останали да бъдат манипулирани с класически бутони са ръководството на стъклата и спешните светлини.



Volkswagen ID.3 се предлага в три основни версии, според от потенциала на интегрираната на борда батерия. Базовата модификация на електрическия автомобил разполага с батериен блок с приложим капацитет от 45 kWh, което ще бъде задоволително за изминаването на до 330 километра. Следващата стъпка в модификационната гама на ID.3 е версия с 58 kWh батерия и пробег от до 420 километра, а третата е със 77 kWh и пробег от до 550 километра. Независимо от избора, който създадат потребителите, те могат да разчитат на 8-годишна или 160 000 километра гаранция на батерията на своя ID.3

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР