През септември миналата година един от супермоделите на 90-те разкри,

...
През септември миналата година един от супермоделите на 90-те разкри,
Коментари Харесай

Линда Еванджелиста откровено за процедурата, която я обезобрази

През септември предходната година един от супермоделите на 90-те разкри, че е претърпяла ужасяваща промяна поради козметична процедура. Тогава Линда Еванджелиста заведе дело против компанията Zeltiq Aesthetics, което все продължава.
 Линда Еванджелиста, Fendi и първият й фешън ангажимент след обезобразяването
Линда Еванджелиста след обезобразяването

Първи фешън ангажимент на модела

Но не щеш ли в този момент 57-годишният модел се завръща в света на модата със зашеметяваща корица на Vogue Англия - първата ѝ след обезобразяването. 

Красивите фотоси обаче не демонстрират същинския метод, по който тя наподобява , признава супермоделът от 90-те години в изявление за списанието.

Моделът споделя, че за фрагментите във Vogue гримьорката Пат Макграт употребява тиксо и ластици, покрити с шапки и шалове, с цел да изпъне обратно лицето, челюстта и шията ѝ .

" Това не е моята челюст и врат в същинския живот - и не мога да се разхождам с лента и ластици на всички места. Опитвам се да се обичам такава, какъвто съм. Но за фотосите... Вижте, за фотосите постоянно си мисля, че сме тук, с цел да сътворяваме мечти. Ние сътворяваме фантазии. Мисля, че е разрешено. Освен това, при тези фотоси са се погрижили за всичките ми несигурности, с цел да мога да върша това, което обичам ", споделя Еванджелиста. 

Въпреки зашеметяващата фотография на корицата на Линда за Vogue, тя признава, че не се усеща изцяло добре след случилото се. " Излекувана ли съм душевен? Абсолютно не. Но съм толкоз признателна за поддръжката, която получих от моите другари и от моята промишленост... Няма да ме видите по бански, това е несъмнено. Ще бъде мъчно да си намеря работа с неща, които стърчат от мен; без ретуширане, или прилепяне в неща, или компресиране, или трикове... "

Линда споделя още, че е почувствала напън от рекламите за козметична хирургия да се подложи на процедурата, като споделя: " Тези реклами на CoolSculpting бяха от самото начало, по CNN, по MSNBC, още веднъж и още веднъж, и те питаха: " Харесваш ли какво виждаш в огледалото? " Говореха ми. Ставаше въпрос за упорити мазнини в области, които не биха помръднали. Пишеше без престой, без интервенция. Само трябваше да изпия вълшебната запарка и смятах, че е страхотна концепция, тъй като съм малко суетна. Така че го направих - само че всичко това се оказа, че има противоположен резултат. "

Докато в последна сметка тя се взема решение да направи процедурата, моделът признава, че съжалява за това, разкривайки: " А ко знаех, че страничните резултати може да включват загуба на средства за прехранване и в последна сметка ще се окажа толкоз депресирана, че ще се намразя... не бих поела този риск ", безапелационна е Еванджелиста.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР