През септември Алек Болдуин и съпругата му Хилария обявиха, че

...
През септември Алек Болдуин и съпругата му Хилария обявиха, че
Коментари Харесай

Тъжни новини за семейството на Хилария и Алек Болдуин

През септември Алек Болдуин и брачната половинка му Хилария оповестиха, че чакат идващото си дете, само че в понеделник половинката на артиста заяви, че е претърпяла импровизиран аборт .

Вижте тук благите моменти на двойката през годините >>>

„ С огромна горест споделяме, че през днешния ден научихме за бебето ни, което си е отишло на 4 месеца “ , написа Хилария в Instagram към оповестеното видео, на което е дружно с щерка си Кармен.

„ Искаме също да знаете, че въпреки сега да не се усещаме добре, ще се оправим. Късметлии сме да имаме 4 здрави деца – и в никакъв случай няма да го забравяме. Казах на Кармен и снимах това, с цел да го изпратя на Алек “ , оповестява още Хилария в обществената мрежа. „ Казах ѝ, че в бебето няма да се появи, само че доста ще се опитаме да я дарим със сестриче идващ път. В момента съм в действителност съкрушена. “

Загубата е изключително тежка за 35-годишната Хилария, която претърпя още един аборт през април тази година. Тогава тя показа фамилна фотография, към която написа: „ По време на проучването през днешния ден нямаше пулс, тъй че всичко завърши, само че имам доста мощни сърца към себе си. Заобиколена съм от доста обич и се усещам щастлива. Благодаря за всички за чуването, поддръжката и шерването на персоналните си истории. “

61-годишният Алек Болдуин и брачната половинка му имат общо четири деца – Кармен (6 г.), Рафаел (4 г.), Леонардо (3) и Ромео (1). Актьорът има и една щерка от някогашната си брачна половинка Ким Бейсингър – 23-годишната Айлънд.

Вижте тук благите моменти на двойката през годините >>>

 Алек Болдуин Хилария Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР