През септември 50.9% от хотелиерите са предложили на своите клиенти

...
През септември 50.9% от хотелиерите са предложили на своите клиенти
Коментари Харесай

През септември 50% от хотелите са предложили алтернатива за направени резервации

През септември 50.9% от хотелиерите са предложили на своите клиенти различен интервал за потребление на направените резервации, 51.3% са имали желание да понижат цената на пакет услуги, а 37.5% - на нощувката.

Това демонстрират данните от обичайното изследване на Националния статистически институт измежду хотелиерите, с цел да се оцени резултата от коронакризата. В началото на лятото прогнозата бе, че в средата на август ще е пикът на следващата вълна на вируса. В допълнение времето се скапе, което препятства опцията летният сезон да бъде продължен до края на месеца.

По отношение на наетия личен състав 24.5% от ръководителите са подхванали като мярка " освобождаване/съкращаване ", 18.3% - " заплатен отпуск ", а 8.3% - " неплатен отпуск ". От " прекосяване на ненапълно работно време " са се възползвали 6% от мениджърите, 2.9% са подхванали мярката " понижаване на възнагражденията на личния състав ", а 2.4% - " отдалечена форма на работа ".

Същевременно 9.4% от местата за настаняване са се възползвали от държавните ограничения за подкрепяне на работодателите

Намаление в приходите от активността си през септември по отношение на предходния месец са отчели 51.6% от интервюираните шефове, до момента в който при 42% няма смяна.

През идващия един месец 41.5% от мениджърите предвиждат, че ще могат да обслужат " До 50% " от разноските за активността със лични средства, 39.5% - че ще съумеят " До 100% ", а 18.9% от интервюираните показват, че няма да могат да се оправят сами.

По отношение на бъдещата си интензивност в кратковременен проект 40.3% от ръководителите считат да продължат да работят, 35.7% - да продължат с актуалната си активност, въпреки и с понижен размер, 21.8% плануват краткотрайно да преустановят активността си, а 1.8% предвиждат да я прекратят.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР