През седмицата Луната ще се движи през знаците Стрелец, Козирог,

...
През седмицата Луната ще се движи през знаците Стрелец, Козирог,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

През седмицата Луната ще се движи през знаците Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

На 21 май Меркурий (до 4 юни) и Слънцето (до 21 юни) минават в символ Близнаци. Активира се въздушната буря. Хората ще имат потребност от по-активна връзка, търсене на нова информация, познания, основаване на нови настоятелен и другарски връзки, както и пътешестване. Период удобен за образование, обучение, изпити и всевъзможни планове от интелектуален темперамент. Засилва се любознателността и интелектуалният капацитет.

На 22 май Марс има съразмерен аспект с Уран – Благоприятно е за самодейностите. Прилив на сили и възходяща самонадеяност. Може да ви споходи непредвиден шанс, само че въпреки всичко зависи какви позиции заемат планетите в персоналният ви хороскоп. Може да има обстановки и дейности, които се нуждаят от бърз метод, истински решения и ексцентрични и креативен дейности.

Благоприятни дати за подкастряне – 22, 24, 25 май

Дните, в които Луната се движи на луфт и не би трябвало да се подхваща нищо значимо са:

20.05. 20:06 - 21.05. 10:57

23.05. 06:59 - 23.05. 20:50

25.05. 15:52 - 26.05. 09:09

Овен – Въпреки несъразмерния ви възторг липсват някои значими елементи, които биха могли да доведат до крах на всичките ви вложения и планове. Ако вместо това постепенно и деликатно планирате всичко, ще имате триумф, което безспорно ще усъвършенства вашата известност. Периодът е добър изключително за кариерата и възстановяване на финансовата страна на нещата. Възможно е да постигнете доста преференциални съглашения.Контролирайте мислите си и използвайте мозъка си по положителен метод, с цел да ви помогне да си възвърнете самочувствието и увереността в себе си. У дома не предявявайте прекалено много искания към колегата, децата, другите членове на фамилията. Тази седмица се характеризира с вълнуващи развития във връзка с фамилния и домашния живот. Венера ще ви направи по-меки и сантиментални. Насладете се през уикенда на добра отмора, след интензивната седмица. Може да ви се случи нещо прелестно и незабравимо.

Дни на естетика – 20, 21, 24, 25

Бъдете внимателни – 22, 23

Телец – Планетата на любовта и хубостта Венера ще транзитира през вашия знак, където ще остане до 9 юни. Съвпада й с Уран ви дава нови направления. Вие ставате по-убедителни и въздействието ви се усилва. Ще се чувствате по-оптимистични и уверени в своите благоприятни условия. Това е добър интервал за просветителни и научни действия, за обществени изказвания, за разширение на личните благоприятни условия. Животът ви ще бъде изпълнен с нови цветове, ще забелязвате повече хубост и сексапил в света към себе си. Ще се появят нови хора, нови ползи. Бъдете отворени за оферти. Това е времето, когато действителността може да бъде като приказка. Що се отнася до любовта ще гледате обичания човек през розови очила и ще бъдете щастливи. Има възможност през този интервал да се върне избран човек от предишното.

Дни на естетика – 22, 23, 26

Бъдете внимателни – 24, 25

Близнаци – Поздравления. Фантастична седмица, в която ще блестите със личната си светлина. На 21-ви май шефът ви Меркурий и Слънцето влизат във вашия знак, увеличавайки вашето духовитост и просветеност, както и отзивчивите ви качества. За вас стартира доста благополучен интервал. Възможностите за триумф ще бъдат доста повече. Вашият енергиен тонус се усилва, здравето се усъвършенства. Емоционално ще се чувствате по-добре. Ще ви обгърне поток от позитивна сила. Ще бъде допустимо да се договаря сполучливо, да се реализиран взаимно преференциални решения и да решавате проблемите. Ще притегляте и омайвате хората. Не се отхвърляйте от фантазиите си. Отделете време да научите нови неща. Моментите с обичания човек дават обещание да бъдат интензивни. Разчитайте на съблазнителните си качества.

Дни на естетика – 24, 25

Бъдете внимателни – 20, 26

Рак – Дни, в които да започнете изначало във всеки смисъл на живота ви. Отлично време да се запишете на курсове за повишение на квалификацията или асимилиране на нови умения. Вашият знак минава през интервал на трансформация и духовно издигане, по тази причина се пробвайте да държите отрицателните мисли надалеч от себе си. Марс в Рак ви носи добра сила. Вашата убеденост и увереност се усилват. Вие ще станете по-независими от мненията на другите. Добри, необикновени и забавни срещи и усещания ви чакат. Може да получите удобни вести. Това е позитивен и удобен интервал, в който можете да вършиме нещата, които най-вече обичате, с хората, които ви интересуват. Специално време, в което да се отворите за любовта, да възобновите уговорките си, да излизате на срещи или да се влюбите още веднъж. Ще притегляте близките като магнит.

Дни на естетика – 26

Бъдете внимателни – 21, 22

Лъв – Планетарната сила ще бъде доста удобна за вас. Вие ще поемете нови провокации. Ще вземете верните решения. Добри персонални достижения ви чакат. Може да имате проблеми на работното място поради злословия, по тази причина се пробвайте да ги изчистите и внимавайте да не говорите прекомерно доста. Лесно можете да постигнете взаимно съгласие с другите. Опитайте се да извършите нещо, което ще ви помогне да развиете своя артистичен гений или ентусиазъм, с цел да се чувствате по-щастливи. По-светлите цветове оказват помощ за привличането на шанс тази седмица. Във вторник Слънцето и Меркурий влизат в Близнаци, което ще реалокира фокусът на вашите ползи от кариерата към обществените събития и приятелите. Това е забавен интервал, с цел да се срещате с нови хора и да се включите в групи с разнообразни ползи. Може да имате сантиментално предизвикателство в края на седмицата.

Дни на естетика – 20

Бъдете внимателни – 24, 25

Дева – Във вторник вашият шеф Меркурий дружно със Слънцето влизат в дома на кариерата ви. Може да се чака ново развиване в професионалният ви живот. Бъдете уверени в своя капацитет, изключително в случай че представяте нов план на работа. Възможно е ново предложение. Време е да преведете креативните си хрумвания в съответен проект за деяние. Може да желаете да присъствате на семинар или да се запишете на курс за образование, с цел да развиете уменията си и да извършите пътя към триумфа по-гладък. От средата на седмицата ще се чувствате по-свободни да се наслаждавате на живота и хората, които обичате. Подходящо е да реорганизирате и обновите силите на вашия дом. Времето е отлично за развлечение и за сантиментални завършения. Можете да употребявате този прелестен интервал. Събирайте се с другари, с цел да се забавлявате. Звездите са с вас, в случай че желаете да осъществите фантазиите си за обич.

Дни на естетика – 21, 22

Бъдете внимателни – 20, 26

Везни – От 21-и май стартирате да получавате позитивна астрална сила и вашият шанс се трансформира в добра посока. Можете да вършиме радикални промени в позицията си, без значение дали в работата или в персонален проект, само че по доста правилен и изкусен метод. Добрите сили ще спомагат да се подредят при вас нещата. В живота ви и във взаимоотношения с близки хора може да има съществени промени, които ще бъдат навременни и нужни. В края на седмицата могат да припомнят за себе си остарели, нерешени проблеми. Не се опасявайте да се дистанцирате от любовта и другарствата, които не са положителни за вас. Време е да разчистите пътя си към нови благоприятни условия. Не обръщайте внимание на това, което другите могат да кажат или мислят. Давайте напред и приемете, че една от добродетелите ви е да бъдете достоверни. В любовта, даже и да сте имали неприятен опит, не се депресирайте, тъй като животът ще ви предложи нови благоприятни условия. Проекти, които са изглеждали съвсем немислими, могат да се осъществен. Ще имате огромна поддръжка от приятелите си.

Дни на естетика – 20, 21, 24, 25

Бъдете внимателни – 22, 23

Скорпион – Тази седмица шансът ви ще се усили. Тези дни ще бъдете по-позитивни, ще действате по-фино и изобретателно. Това ще усили вашето въздействие, заради което можете да постигнете личните си цели. Възможно е някои от вас въпреки всичко да имат проблеми с началниците си на работа заради заповед, която не е изпълнена или някаква неточност. Така че се пробвайте да намерите най-хубавото решение умерено и останете на линия. Избягвайте хора, които желаят единствено да ви употребяват. В любовта ще останете в мир с колегата си и ще помислите за нова стъпка в връзките. В любовта ще би трябвало да контролирате ревността си, тъй че връзката ви да не пострада. Ако има проблем говорете умерено и изяснете неразбираемото състояние допустимо най-скоро. Отделете време да се отпуснете и да се забавлявате. Съществува възможност на работното място да се увлечете сантиментално, което ще провокира огромно разпръскване.

Дни на естетика – 22, 23, 26

Бъдете внимателни – 24, 25

Стрелец – Активна, изобретателна и радостна седмица. Удовлетворяващо и продуктивно време за вас. Ще има положителни вести. Бъдете доста деликатни за това с кого говорите за персоналните си каузи. Старайте се да се поддържате в баланс и да не действате импулсивно. Лесно се сближавате и осъществявате контакти, само че би трябвало да бъдете по-внимателни за това кой влиза в живота ви. Получавате подарък, който не сте очаквали. Меркурий и Слънце разрешават да се развият положителните аспекти на личността ви, да преодолявате бариерите пред себе си, основаване на нови потребни контакти и разширение на хоризонтите. Добрите астрални аспекти, които получавате, ще допринесат за повишение на вашите информационни умения и за реализиране на удобни съглашения по отношение на вашите ползи. Съсредоточете се върху дребните неща, които бихте желали да подобрите във връзката си и направете дребна крачка към тяхното осъществяване. Отношенията ви ще бъдат интелектуално стимулиращи. В любовта, нещо ненадейно ще ви направи щастливи. Ще се свържете с забавни хора.

Дни на естетика – 24, 25

Бъдете внимателни – 20, 26

Козирог – Седмица на приятни изненади. Ще почувствате отбраната на звездите и ще действате с убеденост и сигурност, ще имате възприятието, че Висша мощ ви диктува посоката, която би трябвало да следвате. Старайте се да вложите цялата си сила в работата, с цел да бъдете постоянно най-хубавите във всичко, което вършиме. Това е добър интервал, с цел да се разрешат минали спорове и различия, да се справите с проблемите и да се усили въздействието ви върху другите. Въпреки това е значимо да не злоупотребявате, в противоположен случай рискувате да загубите доверието на другари и близките. Пазете се от неприятни вложения, не забравяйте, че постоянно би трябвало да премислите няколко пъти нещата, преди да похарчите парите си. Използвайте тези дни, с цел да обмислите какво би трябвало да извършите, с цел да постигнете това, което постоянно сте желали в живота си. Не се опасявайте да говорите за вашите потребности и да намерите най-хубавото решение. Планетата на любовта Венера доста добре аспектирана, ще ви помогне да сте щастливи в любовта. Имате способността да впечатлите всеки, който пожелаете.

Дни на естетика – 26

Бъдете внимателни – 21, 22

Водолей – Енергията на Пълнолуние ще бъде доста позитивна за вас, ще ви докара до триумф и ще ви помогне да завършите плановете, които сте почнали. Ще ви бъде по-лесно да повлияете на близките, бързо и елементарно да получите това, от което имате потребност. Доброто време да организирате живота си. Нищо не би трябвало да се оставя на случайността. На работното място през тази седмица ще има непредвидени усложнения и в случай че съумеете да се справите с тях вярно, тогава вашият професионален авторитет ще се усили пред вашите началници. Можете даже да вземете юздите в свои ръце, по-добре да контролирате обстановката. Тези дни ще можете да разрешите противоречиви въпроси. Домът и фамилията остават главният ви фокус. Избягвайте, в случай че е допустимо, покупки с висока стойност или обилни вложения. Препоръчва ви се да си извършите масаж на цялото тяло или на краката и гърба през седмицата.

Дни на естетика – 20

Бъдете внимателни – 24, 25

Риби – През седмицата оптимизмът ви е висок. Ще имате повече доверие на другари и познати. Имате потребност от малко повече шанс и ще го получите. Звездите ви изпращат сигнали в тази посока. Това е добър интервал за срещи, визити на забавни мероприятия, посетители, за събиране на нови усещания и хрумвания. Възможно е нещо, което ви вълнува, да не поеме стремежи от вас курс и да нямате различен избор, с изключение на да приемете живота подобен, какъвто е. Бъдете деликатни и избягвайте да стигате до физическо и психическо безсилие. Не се колебайте да се поглезите и да пробвате нови неща, с цел да възстановите силата си. Старайте се да поддържате прочувствен баланс, не се оставяйте да бъдете захласнати от проблемите на другите хора и това да попречи на други аспекти на живота ви. Съсредоточете се върху това, което в действителност има значение. В идващите дни фамилията и домът ще бъдат измежду вашите цели. Някои от вас ще бъдат ангажирани със здравето на членовете на фамилията.

Дни на естетика – 21, 22

Бъдете внимателни – 20, 26

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР