През седмицата екипът на Катедрата по инфекциозни болести към ВМА

...
През седмицата екипът на Катедрата по инфекциозни болести към ВМА
Коментари Харесай

Зам.-директорът на ВМА проговори за снимката, която разтърси България

През седмицата екипът на Катедрата по инфекциозни заболявания към ВМА разгласява в интернет фотография с посланието „ Всичко ще бъде наред “. Заместник-директорът на ВМА и началник на едно от най-специализираните звена, каквото е Катедрата по инфекциозни заболявания - полковник доцент Георги Попов, удостовери посланието си.
„ Аз съм последовател на „ Ливърпул “ и на всички червени тимове, техният лозунг е в никакъв случай да не се губи вяра. Това ми даде съображение да насочва едно послания към всички българи, да не се губи вяра в този тежък миг.

Лекарите от ВМА трогнаха цяла България с това обръщение СНИМКА

Снимката беше изцяло инцидентна и се случи на този ден да вали сняг и то на 1-ви април, което е малко извънредно. Реших в този момента, когато и времето, и ситуацията е необикновена и всички българи стоят у дома и се опасяват да отправим това обръщение “, разкри доцент Попов по bTV.

"80% съгласно международните статистики са леките форми на COVID-19, а при 8-10% се следи утежняване. Преценяваме всекидневно при кои пациенти има усложняване и би трябвало да бъдат признати за болнично лекуване ", съобщи доцент Попов.

„ По-лесно е да определиш кой е за болнично лекуване, в сравнение с да го транспортираш до болничното заведение “, съобщи заместник-директорът на ВМА и показа, че схваща какъв брой тежка е обстановката, в която се намират сътрудниците му от Спешна помощ.

86-годишната пациента баба Вера към този момент се усъвършенства, откакто в началото е била призната в доста тежко положение. Отначало тя не е желала да бъде приета в болница, само че има инструкция за болнично лекуване на всички инфектирани с COVID-19 над 70 години, описа още доцент Попов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР