През седмицата Берое пропусна голям шанс да елиминира Лудогорец за

...
През седмицата Берое пропусна голям шанс да елиминира Лудогорец за
Коментари Харесай

Берое иска да отпразнува с победа в местното дерби мач №1500 в елита

През седмицата Берое пропусна огромен късмет да отстрани Лудогорец за Купата на България и отпадна след дузпи. Съставът на Александър Томаш обаче би трябвало да да покаже, че е преодолял разочарованието и да продължи борбата за място в първата шестица на шампионата. Днес Берое излиза против градския си противник Верея, а преди дуела на “Трейс Арена” двата отбора са съседи в класирането и имат идентичен актив.

За Берое това ще е юбилеен мач номер 1500 в елитната дивизия на българския футбол. Срещу някогашния си тим старши треньорът Александър Томаш ще заложи на по-различен състав от този, който излезе в Разград. Сред титулярите ще се завърнат Мартин Камбуров и Педро Еуженио, а Карлос Охене ще размени Борислав Цонев в средата на терена.

Във Верея имат много кадрови проблеми. Наставникът Илиан Илиев, който е доста обичан от почитателите на Берое, няма да може да разчита на санкции Здравко Илиев и контузения Еркенбулан Нургалиев. Опитният Елиаш да Силва най-вероятно ще бъде изместен в центъра на отбраната, а Исмаил Иса се чака да дебютира през второто полувреме.

В досегашните 3 дербита на Стара Загора в елита паднаха единствено два гола - всеки от противниците реализира триумф с по 1:0, а два мача приключиха без попадения.

ППЛ - 14 кръг:

ВЕРЕЯ - БЕРОЕ

Вероятни сформира:

ВЕРЕЯ (4-2-3-1): Аргилашки; М. Енчев, Бен Джемия, Елиаш, Слаев; Бенгюзов, Витанов; М. Танев, Андонов, Керкар; Домовчийски
Старши треньор: И. Илиев
БЕРОЕ (4-2-3-1): Перниш; М. Желев, И. Иванов, Хаджиев, Леони; Райнов, Като; Фърчулеску, Охене, П. Еуженио; М. Камбуров
Старши треньор: А. Томаш

СЪДИЯ: Стефан Апостолов
СТАДИОН: “Трейс Арена”
НАЧАЛО: 15:45 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА!
ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР