През седмицата 12 – 18 септември, в която София ще

...
През седмицата 12 – 18 септември, в която София ще
Коментари Харесай

БНТ излъчва „Успехът на художествената гимнастика“ – илюстриран в телевизионни портрети

През седмицата 12 – 18 септември, в която София ще бъде хазаин на международното състезание по художествена гимнастика, Българска национална телевизия ще демонстрира на феновете телевизионни портрети на най-успешните ни състезателки в този спорт през годините. 4-те къси портретни филми ще се излъчват по Българска национална телевизия 1 и по Българска национална телевизия 3.

След като Българска национална телевизия излъчи филмовата поредност „ Златният път на нежността “, отдаден на 70-та годишнина на художествената гимнастика у нас, Българската национална телевизия ще продължи да радва феновете на този спорт и през цялата седмица, в която тече международното състезание в София.

Кратките портретни филми, съставляват 15-минутен роман за философията на живота, формулата на триумфа и най-топлите мемоари на трикратните международни шампионки в самостоятелното направление - Мария Гигова и Мария Петрова, както и на единствената ни медалистка (индивидуално) на Олимпийски игри в този спорт – Адриана Дунавска - и единствените олимпийски шампионки на България в художествената гимнастика – ансамбъла от Токио в състав Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова. Автор на поредицата е Стефан Георгиев, а режисьор още веднъж е Йоанна Капанова.

„ Успехът на художествената гимнастика “ – илюстриран в телевизионни портрети :

Мария Гигова – Българска национална телевизия 3, 17:15 ч., 12 септември /понеделник/

Българска национална телевизия 1, 14:15 ч., 14 септември /сряда/

Адриана Дунавска – Българска национална телевизия 3, 17:15 ч., 13 септември /вторник/

Българска национална телевизия 1, 14:15 ч., 15 септември /четвъртък/

Мария Петрова – Българска национална телевизия 3, 11:45 ч., 14 септември /сряда/

Българска национална телевизия 3, 14:30 ч., 15 септември /четвъртък/
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР