През пролетта на изминалата година певицата Михаела Филева разкри, че

...
През пролетта на изминалата година певицата Михаела Филева разкри, че
Коментари Харесай

Не Гришо, Графа, Димитър Калбуров, Максим Ешкенази, а Стефан е гаджето на Mихаела Филева

През пролетта на миналата година певицата Михаела Филева разкри, че има нова връзка. След раздялата с рапъра Павел тя дълго време бе сама, само че не щеш ли най-накрая е отрила човек, който я прави щастлива, научи HotArena. „ Благодарна съм му за това, че подхожда с необикновено схващане към мен като актьор. Той няма нищо общо с музикалните среди ”, разяснява изпълнителката.

Филева посочи, че се усеща доста щастлива с настоящото си гадже Стефан Радов. Приятелят й не е известно лице, занимава се с маркетинг и реклама.
Доскоро Михаела го криеше от любопитните погледи на феновете си, само че към този момент не се тормози да споделя негови фотоси. „ Много е скъпо индивидът до теб да ти схваща кино лентата, макар че не е част от цялата тази въртележка ”, изрече се изпълнителката. Тя от дълго време е срещнала младежа с околните си и твърди, че всичките й другари са го одобрили.

Макар че е заета с разнообразни професионални задължения, Михаела съумява да намира свободно време за Стефан. Влюбените разнообразяват връзката си, като пътуват до близки и далечни дестинации. В началото на годината бяха в Йордания, а след това и в Куба на сантиментална отмора. След Нова година също възнамеряват екскурзия до екзотично място. Говори се, че певицата сама платила последната им ваканцията, тъй като желала да направи подарък на мъжа си. Откакто Владимир Ампов – Графа се зае да я продуцира, кариерата на Филева внезапно потегли нагоре, а банковата й сметка набъбна. Тя даже купи къща на майка си в родния им град Велико Търново. За просторния парцел броила сериозна сума от личните си спестени средства.

Запознати издават, че Михаела печели доста добре с помощта на Графа, който основава за нея най-хубавите песни и я стартира в разнообразни излъчвания и музикални планове. Тя е една от звездите на продуцентската му компания „ Монте мюзик ” и от много време е негова фаворитка. Гласовитата певица взе участие в доста реклами, наставник е и в музикалното шоу „ Гласът на България ”. За изявите си тя прибира тлъсти възнаграждения, тъй че финансовото й положение сега е устойчиво.

Заради топлата връзка на певицата с Графа преди време се появиха клюки, че връзките им не са единствено професионални. Според клюките продуцентът бил пред бракоразвод поради Филева, само че тя гневно отхвърля тези изказвания. „ Изкараха ме някаква мъжемелачка, а въобще аз не съм такава. Любовният ми живот никога не е толкоз забавен ”, разяснява Михаела.

След като приключи връзката си с рапъра Павел Николов, Филева дълго време държеше персоналния си свят надалеч от светлините на прожекторите. Говореше, че излиза с младия публицист Димитър Калбуров, както и с известния диригент Максим Ешкенази. Най-пикантните клюки я свързваха с тенис звездата Григор Димитров. Мълвата носеше, че двамата се срещат в особено нает за задачата апартамент в центъра на София. След като клюката потегли, Михаела гневно се зае да я опровергава. Тя твърдеше, че всичко е неистина, само че малко по-късно Григор се раздели с формалната си половинка Никол Шерцингер, написа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР